'İngiltere'de bir söz vardır: Dumanın olduğu yerde ateş vardır.' James Bond- Rusya'dan Sevgilerle

Büyük George Foreman izle

-

Big George Foreman

4.4/ 10
1 1

Büyük George Foreman filminin bilgileri Big George Foreman

7.7
Büyük George Foreman 7.7 Türkçe Dublaj 2023 1080p
Film Süresi

129 Dakika

Ülke

ABD

KategoriBiyografi FilmleriDram FilmleriTarih Filmleri Yönetmen

Clay A. Griffith

Oyuncular

Khris Davis, Forest Whitaker, Sullivan Jones, Deion Smith, Matthew Glave, John Magaro, Sonja Sohn, Sam Trammell, Lawrence Gilliard Jr., Jasmine Mathews

Big George Foreman : Dünyanın Bir Zamanların ve Geleceğin Ağır Siklet Şampiyonunun Harika Hikayesi" veya kısaca "Big George Foreman," George Tillman Jr. tarafından yönetilen 2023 Amerikan biyografik spor drama filmidir. Film, dünya ağır siklet boks şampiyonu George Foreman'ın hayatına odaklanmaktadır ve başrolde Khris Davis yer almaktadır. Ayrıca Jasmine Mathews, John Magaro, Sullivan Jones, Lawrence Gilliard Jr., Sonja Sohn ve Forest Whitaker gibi oyuncuları içermektedir.

Hikaye George Foreman, dünyanın en umut verici genç boksörlerinden biri olmak için yoksullukla geçen bir çocukluktan sıyrılmayı başarır. Ancak ringde yaşadığı ölüme yakın bir deneyim sonrasında boks yapmamaya karar verir ve bir Baptist vaizi ve hizmetkârı olmaya karar verir. Yıllar sonra, zor durumdaki spor salonuna iflas tehdidi gelirken, eski antrenörüyle iletişime geçer ve tarih boyunca ağır siklet şampiyonluğunu kazanan en yaşlı boksör olur.

Big George Foreman Bu harika hikaye, George Foreman'ın yaşamındaki dönüm noktalarını ve başarılarını anlatarak izleyicilere ilham veren bir yolculuğu sunmaktadır.

Filme Yorum Yaz