Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Kulübeye Tıklat izle

-

Knock at the Cabin

6.1/ 10
1 1

Kulübeye Tıklat filminin bilgileri Knock at the Cabin

6.1
Kulübeye Tıklat 6.1 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

100 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGerilim FilmleriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

M. Night Shyamalan

Oyuncular

Dave Bautista, Jonathan Groff, Ben Aldridge, Nikki Amuka-Bird, Rupert Grint, Abby Quinn, Kristen Cui, McKenna Kerrigan

Yedi yaşındaki Wen, babaları Eric ve Andrew ile Pennsylvania'nın kırsalında bulunan uzak bir kulübede tatil yapıyor. Çekirgeleri yakalarken, Wen Leonard adında bir yabancı tarafından approached edilir. İlk başta dostça davranan Leonard, dünyayı kurtarmak için Wen'in ve ailesinin yardımına ihtiyacı olduğunu açıklar. Ancak Wen, basit silahlarla üç kişi daha ortaya çıktığında şüphelenir. Wen, Eric ve Andrew'u uyarabilmek için kaçar, ancak ziyaretçiler kulübeye girer ve onları bağlar, Eric ise onlarla mücadele ederken bir beyin sarsıntısı geçirir.

Leonard ve arkadaşları - Sabrina, Adriane ve Redmond - daha önce hiç tanışmadıklarını ve aileyi zarar vermek niyetinde olmadıklarını iddia ederler. Ancak, son bir haftadır, görüşler ve bilinmeyen bir güç tarafından yönlendirildiklerini ve aileyi bulmak için zorlandıklarını belirtirler. Grup, Leonard'ın okyanusların yükseleceğini, bir salgının yayılacağını, gökyüzünün düşeceğini ve karanlığın dünyayı sarmasını öngördüğünü iddia eder. Bunun önlenmesinin tek yolu, ailenin bir tanesini feda etmesidir. Onlara, kıyametten sağ çıkacakları, ancak seçim yapmazlarsa hayatta kalan son insanlar olacakları konusunda uyarılırlar. Eric ve Andrew, saldırganların yalan söylediğini ve saldırının nefret ve yanılgıdan kaynaklandığını düşünürler.

Aile seçim yapmayı reddettiğinde, ziyaretçiler Redmond'ı başına bir bez örterek ve silahlarıyla öldürerek onu kurban ederler. Bir beyin sarsıntısı geçiren Eric, Redmond ölürken bir ışık figürü görür. Televizyonda, medya haberlerinde yıkıcı mega tsunamiler gösterilir ve Leonard bunun kıyametin başlangıcı olduğunu ilan eder. Andrew, Redmond'ı yıllar önce bir barda Andrew'a saldırarak tutuklanan Rory O'Bannon olarak tanıdığını düşünür. Andrew, Rory'nin intikam almak için onu bulduğunu ve diğerlerini yanıltmak için onları manipüle ettiğini düşünür. Leonard, Sabrina ve Adriane Andrew'un varsayımını sorgular ve suçluluk duygusuyla mücadele eder, ancak hala görüşlerine bağlı kalır. Redmond'ın ölümünün insanlığın ilk yargısı olduğunu açıklarlar. Ertesi gün, aile kararsız kalırken, ziyaretçiler Adriane'ı kurban ederler. Felaketler, çocukların özellikle savunmasız olduğu ölümcül bir grip virüsünün dünyaya yayılması şeklinde devam eder.

Filme Yorum Yaz