Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

Tepenin Gözleri 2 izle

-

The Hills Have Eyes II

5.1/ 10
1 1

Tepenin Gözleri 2 filminin bilgileri The Hills Have Eyes II

5.1
Tepenin Gözleri 2 5.1 Türkçe Dublaj 2007 1080p
Film Süresi

89 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGerilim FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Martin Weisz

Oyuncular

Daniella Alonso, Jacob Vargas, Michael Bailey Smith, Cécile Breccia, Archie Kao, Jay Acovone, Jeff Kober, Philip Pavel

"2007 yapımı "The Hills Have Eyes 2" (Tepelerin Gözleri 2), 2006 yapımı filmin devamı olup, kendisi de 1977 yapımı korku filminin yeniden yapımıdır. Film, New Mexico çölünde bir askeri üsde yaşayan mutant insanlara karşı hayatta kalma mücadelesi veren birkaç ABD Ulusal Muhafız arkadaşını takip ediyor. The Hills Have Eyes 2, Alman film yönetmeni Martin Weisz tarafından yönetildi ve baba-oğul ekip Wes ve Jonathan Craven tarafından yazıldı. Film, filmin çıkışını tamamlamak üzere Fox Atomic Comics tarafından yayınlanan bir çizgi roman olan "The Hills Have Eyes: The Beginning" ile birlikte piyasaya sürüldü; bu 3 Temmuz 2007'de yayınlandı. Filmde Michael McMillian, Jacob Vargas, Flex Alexander ve Jessica Stroup başrollerde oynuyorlar.

Konu: Bir kadın, mutant çocukları doğurmak zorunda kalır ancak doğum sonrası sağlıklı bir yavru sağlayamaz ve New Mexico çölündeki nükleer test köyünde yaşayan ensest mutant klanının lideri Papa Hades tarafından öldürülür. İlk filmdeki olayların ardından, ABD Savunma Bakanlığı, konumu işgal etmek ve mutant klanının kalanını yok etmek için bir askeri ordu gönderir. Colonel Lincoln Redding ve aynı alanda bir gözetleme sistemi kurmak üzere çalışan üç bilim adamı mutantlar tarafından saldırıya uğrarlar.

Daha sonra, Çavuş Jeffrey "Sarge" Millstone liderliğindeki bir grup Ulusal Muhafız eğitimi alan asker, bilim adamlarına ikmal yapmak için çöle gönderilir. Mutantların saldırısının ardından üs kampının terk edildiğini bulmak için gelirler. Askerler zayıf bir yardım çağrısı aldıklarında, Sarge, tepelerden bir arama ve kurtarma misyonu düzenler. Kampın arka tarafında kalan Napoleon ve Amber, kampın taşınabilir tuvaletinden eksik olan bilim adamlarından birini bulur ve alırlar, ancak adam onları uyarabilmeden önce ölür. İkisi daha sonra mutantlar tarafından saldırıya uğrarlar, mutantlar onların taşıma araçlarını yok eder ve silahlarını çalarlar, bu da onları tepelere diğerlerini uyarmak için koşmaya zorlar. Arama partisi mutantlar tarafından saldırıya uğrar; Mickey bir deliğe çekilir ve Stabber tarafından öldürülür ve Sarge, Napoleon ve Amber grupla yeniden birleşmeden hemen önce Spitter'ın dost ateşi tarafından kazara vurularak öldürülür. Spitter, diğerleri onu tepeden aşağıya indirmeye çalışırken, ekipmanını bir mutantın sabote etmesi sonucu öldürülür. Kalan ekipmanları çalındığında, başka bir çıkış yolunu bulmaya çalışmak zorunda kalırlar.

Filme Yorum Yaz