Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

Çılgın İkili 2 izle

-

Bad Boys II

6.6/ 10
1 1

Çılgın İkili 2 filminin bilgileri Bad Boys II

6.6
Çılgın İkili 2 6.6 Türkçe Dublaj 2003 1080p
Film Süresi

147 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriKomedi FilmleriMacera FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Michael Bay

Oyuncular

Will Smith, Martin Lawrence, Gabrielle Union, Jordi Mollà, Peter Stormare, Theresa Randle, Joe Pantoliano, Michael Shannon

Çılgın İkili 2 2003 yapımı bir Amerikan aksiyon komedi filmidir. Film, Miami Polis Departmanı'nın iki serseri dedektifi, Mike Lowrey (Will Smith) ve Marcus Burnett'ın (Martin Lawrence) maceralarını konu almaktadır. İlk filmde olduğu gibi bu ikili, tehlikeli suç örgütleriyle başa çıkmak için Miami'nin sokaklarında aksiyon dolu bir yolculuğa çıkar.

Mike ve Marcus, Güney Florida sokaklarında uyuşturucu kartelleri ve suç örgütleriyle mücadele ederken, uyuşturucu ticaretinin ve suçun arkasındaki büyük şemayı çözmeye çalışırlar. Aksiyon, komedi ve mizah dolu bu film, bu ikonik dedektiflerin karakteristik tarzlarını ve espri anlayışlarını sergiler.

Çılgın İkili 2 büyük patlamalar, yoğun çatışma sahneleri ve komik diyaloglarıyla tanınır. Will Smith ve Martin Lawrence'ın ikonik performansları, filmi eğlenceli ve unutulmaz bir deneyim haline getirir. Bu film, aksiyon komedi sevenler için keyifli bir seçenektir.

Filme Yorum Yaz