Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

Ah Siz İnsanlar izle

-

You People

5.5/ 10
1 1

Ah Siz İnsanlar filminin bilgileri You People

5.5
Ah Siz İnsanlar 5.5 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

117 Dakika

Ülke

ABD

KategoriKomedi FilmleriNetflix FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Kenya Barris

Oyuncular

Jonah Hill, Lauren London, Eddie Murphy, Julia Louis-Dreyfus, Sam Jay, Nia Long, Travis Bennett, David Duchovny

 

Ah Siz İnsanlar filminin kısaca özeti ise;

Ah Siz İnsanlar 2023 yılında vizyona giren komedi ve romantik filmidir. Ah Siz İnsanlar (You People) filminin yönetmen koltuğunda Kenya Barris oturmaktadır. lAh Siz İnsanlar filminin başrollerinde ise; Eddie Murphy, Jonah Hill, Julia Louis-Dreyfus ve Lauren London gibi kaliteli oyunlar bulunmaktadır.

Amerika'da hayat süren bir genç olan Ezra (Jonah Hill), yakınları gibi Yahudi€™dir. Yahudi popileritesinden gelmekte olan ve bütün ömrünü o dinin sorumluluklarını yerine getirerek yaşayan Ezra, öok kısa bir zamanın ardından hiç istemese yeni yaşantısına adapte olmak zorunda kalacaktır. 

Ezra Los Angeles€™ta hayat süren fakat ailesi ve yaşantısı kendisinin yaşantısına tamamen aykırı, genç bir hanım efendiye aşık olur. Bu genç ve güzel hanımefendinin adı Amira'dır. Ezra ve Amira, geleneklerine bağlı kalmayarak zincirlerini kırmış ve bu durumu vurdum duymazlığa savursalar da, aileleri açısından bu durum pek de söz konusu değildir.

Sizce çiftimiz ailelerine rağmen ilişkilerine devam edebilecekler midir?

Filmizlex farkı ile 4K ve 1080P olarak izleyebilirsiniz.

Filme Yorum Yaz