"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Müjdemi İsterim izle

-

Müjdemi Isterim

5.4/ 10
1 1

Müjdemi İsterim filminin bilgileri Müjdemi Isterim

5.4
Müjdemi İsterim 5.4 Yerli Film 2022 1080p
Film Süresi

103 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriKomedi Filmleri Yönetmen

Ömer Faruk Yardimci

Oyuncular

Ahmet Kural, Ecem Erkek, Ilker Aksum, Fulden Akyürek, Seymen Aydin, Lale Basar, Hakan Bilgin, Hakan Dinçkol

"Müjdemi İsterim" isimli 2022 yapımı Türk komedi-drama filmi, Ahmet Kural'ın canlandırdığı Bulut'un hikayesini takip ediyor. Bulut, nişan töreninden bir gece önce gece kulübünde eski sevgilisi Müjde'yle (Ecem Erkek) karşılaşır. Müjde, hamile olduğunu iddia eder ve eğer Bulut, nişanlısı Leyla'dan ayrılmazsa skandal çıkarmakla tehdit eder. Zor bir kararla karşı karşıya kalan Bulut, Leyla ile nişanını bozmak için kaçmaya karar verir.

Ancak işler, nişan töreninde meydana gelen bir cinayet davasına karıştıklarında beklenmedik bir şekilde değişir. Üstelik, polis suçlu olduklarını düşünerek peşlerine düşer. İsimlerini temizlemek için Bulut ve Müjde, cinayeti çözmek için bir arayışa girişirler.

Yolda, Mehmet Özgür'ün canlandırdığı Kazım ve İlker Aksum'un canlandırdığı Niyazi gibi renkli karakterlerle karşılaşırlar, bu karakterler hem yardım hem de engel olurlar. Gizeme daha fazla dalıp araştırdıkça, cinayetin ilk başta düşündüklerinden daha karmaşık olduğunu keşfederler ve gerçeği ortaya çıkarmak ve isimlerini temizlemek için birlikte çalışmak zorunda kalırlar.

Film, aşk, affetme, aile ve sadakat gibi temaları keşfeden hem komik hem de dramatik anlarla dolu. Yetenekli oyuncu kadrosu, Bestemsu Özdemir, Hakan Dinçkol, Bahtiyar Engin, Lale Başar, Selin Işık, Fulden Akyürek, Şencan Güleryüz, Özlem Türay, Toprak Sağlam, Ulviye Karaca, İştar Gökseven, Levent Özdilek, Hakan Bilgin, Tuğba Tutuğ, Alper Kadayıfçı, Seymen Aydın ve Caner Kadayıfçı'yı içeriyor. Genel olarak, "Müjdemi İsterim" izleyicileri kendine hayran bırakacak eğlenceli ve ilgi çekici bir film.

Filme Yorum Yaz