"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

İskelet Anahtar izle

-

The Skeleton Key

6.5/ 10
1 1

İskelet Anahtar filminin bilgileri The Skeleton Key

6.5
İskelet Anahtar 6.5 Dublaj & Altyazı 2005 1080p
Film Süresi

104 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Iain Softley

Oyuncular

Kate Hudson, Peter Sarsgaard, Joy Bryant, Gena Rowlands, John Hurt, Maxine Barnett, Fahnlohnee R. Harris, Marion Zinser

İskelet Anahtar 2005 yapımı bir gerilim ve korku filmidir. Aşağıda, filmin Türkçe özeti bulunmaktadır:

Film, genç bir hemşire olan Caroline Ellis'in hikayesini anlatır. Caroline, New Orleans'ta yaşamaktadır ve yaşlı bir çiftin yanında bakıcı olarak çalışmaya başlar. Bakıcılık yapacağı ev, esrarengiz ve ürkütücü bir atmosfere sahiptir.

Caroline, bu evde yaşayan felçli bir adam olan Ben'in bakımını üstlenir. Ancak, evdeki garip olaylar ve tuhaf davranışlar, Caroline'in merakını uyandırır. Evin geçmişi hakkında araştırma yaparken, evin bodrumunda bir anahtar bulur. Bu anahtar, evin sırlarını açığa çıkaracak bir işarettir.

Caroline, evin tüyler ürpertici tarihini keşfederken, voodoo ve büyü gibi geleneksel Louisiana inançlarıyla karşılaşır. Evin sahibi Violet Devereaux, Caroline'i büyülü nesneler ve karanlık ritüellerle ilgili bilgilendirir. Caroline, evin sırlarını çözebilmek ve kötü ruhları uzaklaştırabilmek için Violet'in yardımını kabul eder.

Ancak, Caroline'in evin geçmişiyle ilgili araştırmaları ve gizemli olayların ortaya çıkmasıyla, işler kontrolden çıkar. Caroline, kendisini korkunç bir tuzak içinde bulur ve evin gerçek doğasını keşfetmeye çalışırken hayatta kalmak için mücadele etmek zorunda kalır.

"The Skeleton Key", tüyler ürpertici atmosferi, sürpriz dolu olay örgüsü ve korku unsurlarıyla dikkat çeken bir filmdir. New Orleans'ın mistik atmosferini ve voodoo kültürünü kullanarak izleyicileri korkutma ve gerilim dolu bir deneyim sunma amacı güder. Caroline'in evin sırlarını keşfetme yolculuğu, izleyicileri şaşırtacak ve gerilim dolu anlarla dolu bir maceraya sürükleyecektir.

Filme Yorum Yaz