Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

Son Görev izle

-

The Last Boy Scout

6.8/ 10
1 1

Son Görev filminin bilgileri The Last Boy Scout

6.8
Son Görev 6.8 Türkçe Dublaj 1991 1080p
Film Süresi

105 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Brian Morris

Oyuncular

Bruce Willis, Damon Wayans, Chelsea Field, Noble Willingham, Taylor Negron, Danielle Harris, Halle Berry, Bruce McGill, Badja Djola, Kim Coates

Bir aksiyon filmi hayranının rüyası gibi bir senaryo: Nefes kesici sahneler, göz alıcı görsel efektlerle dolu ve profesyonel Amerikan futbolunun neşeli tarafını da gözler önüne seren bir yapım. Film, şüphelerle dolu bir dedektifi ve gölgede kalmış bir futbol yıldızını merkeze alıyor. Bu ikili, dolambaçlı komplolardan sıyrılıp, düşman hatlarından sıvışarak kötüleri alt ediyor.

 

Karşılaştıkları zorluklar arttıkça, mücadeleci ruhları da alevleniyor. Onlar sadece oyun oynamak için buradalar. Bu oyunda ise en sert vuruş yapan ve en hızlı koşanlar galip gelecek. Yapım ekibi de oyuncular kadar usta isimlerden oluşuyor: Senarist Shane Black ("Lethal Weapon" serisi), yapımcı Joel Silver ("Die Hard" ve "Lethal Weapon" filmleri) ve yönetmen Tony Scott ("Top Gun"). Bruce Willis ve Damon Wayans, bu filmle, aksiyon ve macerayı yeni bir seviyeye taşımak için kuvvetlerini birleştiriyor. Elinizi çabuk tutun ve kendinizi bu heyecana hazırlayın. Filmizlex.net iyi seyirler diler!

Filme Yorum Yaz