Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

Maskeli Kahraman Zorro izle

-

The Mask of Zorro

6.6/ 10
1 1

Maskeli Kahraman Zorro filminin bilgileri The Mask of Zorro

6.8
Maskeli Kahraman Zorro 6.8 1999 1080p
Film Süresi

136 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Martin Campbell

Oyuncular

Antonio Banderas, Anthony Hopkins, Catherine Zeta-Jones, José María de Tavira, Diego Sieres, Emiliano Guerra, Yolanda Orizaga, Paco Morayta

Maskeli Kahraman Zorro (The Mask of Zorro), 1998 yapımı bir Amerikan aksiyon-macera filmidir. Film, ünlü Zorro karakterinin hikayesini anlatır ve aynı zamanda önceki Zorro'nun öğrencisi olan yeni bir Zorro'nun yükselişini gösterir.

Filmde Antonio Banderas, Zorro'nun yeni versiyonunu canlandırırken, Anthony Hopkins ise orijinal Zorro olan Don Diego de la Vega'yı oynamaktadır. Hikaye, Don Diego'nun öğrencisi Alejandro Murrieta'nın intikam alma arayışını ve Zorro olarak eğitilmesini konu almaktadır. Elena Montero (Catherine Zeta-Jones) da filmde önemli bir rol oynamaktadır.

Maskeli Kahraman Zorro aksiyon, macera ve romantizmle dolu bir film olarak izleyicilere sunulur. Eğlenceli sahneleri, dövüşleri ve Zorro'nun ikonik maskesi ile tanınan bu karakterin hikayesini sevenler için keyifli bir seçenektir. Zorro'nun hikayesine ve karakterine ilgi duyanlar bu filmi izlemeyi düşünebilirler.

Filme Yorum Yaz