"Hayata anlam veren şey; ölümdür. Günlerinin sayılı olduğunu bilmektir." Doctor Strange (2016)

Neşeli Dalgalar izle

-

Surf's Up

6.4/ 10
1 1

Neşeli Dalgalar filminin bilgileri Surf's Up

6.4
Neşeli Dalgalar 6.4 Türkçe Dublaj 2007 1080p
Film Süresi

85 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriAnimasyon FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Mychael Danna

Oyuncular

Shia LaBeouf, Jeff Bridges, Jon Heder, Zooey Deschanel, James Woods, Diedrich Bader, Mario Cantone, Kelly Slater, Rob Machado, Sal Masekela

Film, penguenlerin sörf sporunun ilk yaratıcıları olduğu düşüncesinden ilham alarak, Penguenler Arası Dünya Sörf Şampiyonası'nın heyecanını ve macerasını ele alıyor. Büyük okyanusların ve buzulların sevimli ev sahipleri olan penguenlerin bu heyecanlı yarışmasında, büyük dalgaların arasında geçen tehlikeli ve risk dolu anlar yaşanır.

Film aynı zamanda, bu yarışmanın arka planında yaşanan komik ve macera dolu olayları da izleyiciye sunar. "Oyuncak Hikayesi 2"nin yönetmen ve senaristi Ash Brannon ile "Tarzan"ın yönetmeni Chris Buck'ın yönetmen koltuğunda oturduğu "Surf's Up", sevimli penguenlerin dünyasına ve heyecan verici bir sörf yarışmasına seyircileri davet ediyor. Film, penguenlerin sörf becerilerini ve bu sporun onlar için ne anlama geldiğini eğlenceli bir şekilde gösterirken, aynı zamanda dostluk, rekabet ve kişisel gelişim gibi temaları da işliyor.

Filme Yorum Yaz