"Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir." Into the Wild (2007)

Fast Charlie izle

-

Fast Charlie

6.3/ 10
1 1

Fast Charlie filminin bilgileri Fast Charlie

6.3
Fast Charlie 6.3 Türkçe Dublaj 2023 1080p
Film Süresi

90 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Mark Damon

Oyuncular

Pierce Brosnan, Morena Baccarin, James Caan, Gbenga Akinnagbe, Toby Huss, Fredric Lehne, Brennan Keel Cook, Christopher Matthew Cook, Jacob Grodnik, Stephen Louis Grush

Charlie Swift, lakabıyla tanınan "Hızlı Charlie," kafası eksik sorunu olan bir tetikçidir. Ancak, vurduğu hedefin kafasının eksik olması, onu New Orleans'ın en büyük ve en acımasız gangsteri Mercado ile karşı karşıya getirir. Charlie'nin amacını kanıtlaması gerekmektedir, ve bu da asıl hedefin Mercado olduğunu göstermesini gerektirir. Bu zorlu görevde Charlie, kurbanın eski karısı ve aynı zamanda Charlie'nin ihtiyaç duyduğu cesarete ve becerilere sahip olan Marcie Kramer'dan yardım ister.

Marcie'i, kaçmaya kararlı olduğu bir geçmişe sürükleyen bu işbirliği, komik, aksiyon dolu, içten ve öngörülemeyen bir yolculuğa dönüşür. Charlie ve Marcie, yol boyunca Charlie'nin en iyi arkadaşı ve akıl hocası Stan Mullins'in mirasını korumak için savaşırlar. Aynı zamanda, Beggar'ı ve onun tüm operasyonunu çökertmeye çalışarak tehlikeli bir oyunun içine girerler. Bu vahşi ve dolambaçlı macerada, ikili birbirine destek olurken, hedeflerine ulaşmak için akıl almaz engellerle yüzleşir.

Filme Yorum Yaz