"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Geçmişte Kalan izle

-

Of an Age

7.3/ 10
1 1

Geçmişte Kalan filminin bilgileri Of an Age

7.3
Geçmişte Kalan 7.3 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

100 Dakika

Ülke

Australia

KategoriDram FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Bryce Menzies

Oyuncular

Elias Anton, Thom Green, Hattie Hook, Toby Derrick, Grace Graznak, Jessica Lu, Verity Higgins, Jack Kenny, Louise Child, Milijana Cancar

Avustralya draması "Of an Age," imkansızlığın hülyalı bir dünyasında var olan bir hikayeyi anlatıyor: Harika birini tanırsınız ve ne olabileceğini, ancak herhangi bir nedenden dolayı olamayacağınızı merak edersiniz.

İkinci uzun metrajlı filmiyle yazar/yönetmen Goran Stolevski, başka geçici eşcinsel aşklarla bazı benzerlikler taşıyan bir hikaye anlatıyor - özellikle mükemmel "Weekend" ve "Beni Adınla Çağır" gibi - çabuk ve olağandışı bir dönüşüm yaşatan bir bağlantının bir anlık bir bakışını sunarlar. Ancak kişisel dokunuşlar bolca bulunur: Karakterlerden birinin adı Goran olan ve film yapımcısı gibi Makedon olan eski bir erkek arkadaşı vardır.

Ancak "Of an Age," bu hikayeyi gerçekten yıkıcı kılacak karakterizasyonu eksiktir. Bu tür geçici ilişkileri yaşamış olan izleyiciler, filmi daha çekici bulabilirler; ancak diğerleri, inandırıcı bulmayabilir.

"Of an Age," bizi dengeleyecek bir şekilde başlar, bir plajda sabah güneşi doğarken tek başına uyanan Ebony adında bir genç kıza (Hattie Hook) odaklanır. Yıl 1999'dur, bu yüzden hala akıllı telefon olmadan konumunu belirleyemez (zaman ayarı hikayeye bazı gizem sağlamak için önemlidir, özellikle ikinci bölümünde ileri atladığında). Bir ödeme telefonuna yürüyerek, ona hükmetmeyen tek kişiyi arar: Kol (Elias Anton), salon dansı partneri.

17 yaşındaki iyi niyetli ve son derece sabırlı bir Sırp göçmenidir. Ayrıca eşcinseldir, ama kendisine bile açık değildir, görünüşe göre. Onu rekabetçi bir salon dansçısı yapmak, onu parlak bir kostüm içinde Melbourne'un banliyö sokaklarında koşturmanın komik bir mazereti gibi hissettiriyor. Neden bu aktivite onun için bu kadar önemli ki, partneri şapşal bir parti kızı olduğu için finalleri kaçırma ihtimali konusunda panik yapar? Bu, üzerine yapıştırılmış ve daha fazla keşfedilmemiş bir özellik gibi hissettiren bir karakterdir.

Filme Yorum Yaz