"Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir." Into the Wild (2007)

Ölüm Çıkmazı 2 izle

-

See No Evil 2

6.2/ 10
1 10

Ölüm Çıkmazı 2 filminin bilgileri See No Evil 2

4.7
Ölüm Çıkmazı 2 4.7 Türkçe Dublaj 2014 1080p
Film Süresi

90 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Jen Soska, Sylvia Soska

Oyuncular

Glenn Jacobs, Danielle Harris, Katharine Isabelle, Chelan Simmons, Kaj-Erik Eriksen, Greyston Holt, Lee Majdoub, Michael Eklund

Ölüm Çıkmazı 2 , 2014 yılında çekilmiş bir korku filmidir. Film, önceki filmde öldürülen katil Jacob Goodnight'ın hayatta kaldığı ve hastaneye kaldırıldığı gece başlar.

Jacob Goodnight'ın cesedi hastaneye getirilir ve morgda çalışan bir grup arkadaş, onunla ilgilenmeye başlar. Ancak Jacob Goodnight, ölmemiş ve yaşamak için elinden geleni yapacaktır. Hastanedeki tüm güvenlik sistemleri bozulur ve arkadaşlar, Jacob Goodnight tarafından tek tek avlanmaya başlar.

Hastanenin karanlık koridorlarında korkunç bir kedi fare oyunu başlar ve Jacob Goodnight, arkadaşlarından birer birer intikam alır. Ancak, en sonunda korkusuz bir kadın, Jacob Goodnight'ı alt etmek için onunla yüzleşir.

Film, bol kan ve vahşet sahneleri ile doludur. Jacob Goodnight karakteri, şiddet dolu geçmişi nedeniyle oldukça korkutucudur. "Ölüm Çıkmazı 2 ", bir korku filmi hayranı için keyifli bir izleme deneyimi sunmaktadır.

 

"Ölüm Çıkmazı 2", 2014 yılında çekilmiş bir korku filmidir. Film, bir grup genç insanın bir morgda ölen seri katil Jacob Goodnight'ın tekrar canlanmasından sonra hayatta kalmaya çalışmalarını konu alır.

Eleştirel açıdan, film genellikle olumsuz eleştiriler almıştır. Çoğu eleştirmen, filmi klişelerle dolu ve yaratıcılık eksikliğiyle suçlamıştır. Yönetmenlerin ve oyuncuların performansları da eleştirilere maruz kalmıştır.

Hasılat açısından, "Ölüm Çıkmazı 2" düşük bir hasılat elde etmiştir. Film, 4 milyon dolarlık bir bütçeyle çekilmiş ve dünya genelinde sadece 1,7 milyon dolar hasılat elde etmiştir.

Ödül olarak, film herhangi bir ödül kazanmamıştır.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
Joakim Karud avatar
Joakim Karud Film Gurusu
02.01.2024
Admin filmin kapağında Dublaj yazıyor ama altyazılı. bilginiz olsun.