Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

On Numara Katil izle

-

Totally Killer

7.0/ 10
1 1

On Numara Katil filminin bilgileri Totally Killer

6.8
On Numara Katil 6.8 Türkçe Dublaj 2023 1080p
Film Süresi

106 Dakika

Ülke

ABD

KategoriKomedi FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Nahnatchka Khan

Oyuncular

Kiernan Shipka, Olivia Holt, Charlie Gillespie, Lochlyn Munro, Troy Leigh-Anne Johnson, Liana Liberato, Kelcey Mawema, Stephi Chin-Salvo

On Numara Katil "Totally Killer," 2023 Amerikan yapımı bir siyah komedi-slasher filmidir ve Nahnatchka Khan tarafından yönetilmiştir. Filmin senaryosu David Matalon, Sasha Perl-Raver ve Jen D'Angelo tarafından yazılmış, hikayesi ise Matalon ve Perl-Raver'a aittir. Jason Blum'un Blumhouse Television, Adam Hendricks ve Greg Gilreath'ın Divide/Conquer yapımcılığında üretilmiştir. Film, Kiernan Shipka, Olivia Holt, Julie Bowen ve Randall Park gibi isimleri içermektedir. Hikaye, annesinin arkadaşlarının Halloween günü Sweet Sixteen Katili tarafından öldürülmesinin ardından geçmişe seyahat eden Jamie'nin (Shipka) yaşadıklarını konu almaktadır. Jamie, genç bir cinayet işleyiciyi durdurarak ve kendi zaman çizelgesine geri dönerek annesinin ölümünü önlemeye çalışır.

Hikaye, 1987'de üç ardışık gece boyunca, doğum günlerinin gecesinde on altı kez bıçaklanarak öldürülen Tiffany, Marisa ve Heather adlı üç genç kızın ölümünü ele almaktadır. Günümüzde, genç Jamie Hughes, Halloween gecesi arkadaşı Amelia ile bir konseri izlerken annesi Pam evde kalır; Pam, Sweet Sixteen Katili'nin üç kurbanıyla arkadaşlık yapmıştı ve şeker dağıttığı sırada saldırıya uğrar ve bıçaklanarak öldürülür. Jamie, Pam'ın ölümüne üzülürken, okul projesi için bir zaman makinesi yaratan Amelia'ya yardım eder ve ona bir not veren Sweet Sixteen Katili hakkında sırrını saklayan Pam'a haber veren muhabir Chris Dubasage tarafından yaklaşılır: "Sıradaki sensin, bir gün."

Geceleyin, Jamie katil tarafından kovalanır ve zaman makinesine saklanır, makineyi etkinleştirir ve onu 1987'ye geri gönderir. Jamie, Sweet Sixteen Katili'nin orijinal diziye son verirse, Pam'ın hayatını kurtarabileceğini fark eder. Jamie, Kanada'dan değişim öğrencisi gibi davranarak Pam ve arkadaşlarının kasaba tarafından nefret edilen zorba kişiler olduğunu keşfeder. Jamie, ona her şeyi anlatan Amelia'nın annesi Lauren ve ileride okul müdürü olacak genç bir adam olan Doug'un yardımını almayı başarır; Jamie, Tiffany tarafından düzenlenen bir partiye sızmayı başarır, ancak onun cinayetini engelleyemez. Jamie, gruba sızar ve onları haftasonu için ayrılmalarını ikna eder, ancak bu işe yaramaz ve Marisa'nın orijinal zaman çizelgesinde öldüğü kabinde bulurlar. Heather yerine öldürülür, bu da zaman çizelgesini değiştirir.

Halloween Gecesi, grup eğlence parkında yeniden bir araya gelirken Lauren, Jamie'nin ileri gitmesi için popüler bir eğlenceyi zaman makinesine dönüştürme çalışmalarını sürdürür; günümüzde, Chris Amelia'nın makinayı tamir etmesine yardımcı olurken zaman çizelgesinin değiştiğini fark ederler. Sweet Sixteen Katili'ni bir hayalet evine çekerler ve oyunlarına saldırır, ancak geleceğin şerifi Kara tarafından bir tırmıkla delinir; Doug'un aslında grubun eski kız arkadaşı Trish'in ölümünden sonra intikam almak isteyen orijinal katil olduğu ortaya çıkar. Marisa, Tiffany ve Heather'ın bir gece Trish'i sarhoş yaptığı ve arabayla eve gönderdikleri, kaza sonucu öldüğü için Pam dahil değildi. Jamie, Pam'ın not aldığı için neden Pam'ı tehdit ettiğini merak ederken, ikinci bir katil ortaya çıkar ve Marisa'nın boğazını keser.

İkinci katil Jamie'yi takip eder ve yolda Chris'in babasını öldürür. İkisi yeni zaman makinesi olarak faaliyet gösteren makinenin içinde yüzleşirler ve katilin gelecekteki muhabir Chris olduğu ortaya çıkar - Doug aslında orijinal katildi, ancak Chris, içerik gereksinimlerini karşılamak için daha fazlasına ihtiyaç duyduğunu fark ettikten sonra Pam'ı öldürdü ve notu sahteledi. İkisi savaşırlar ve Jamie onu döndüğü makineye tekme atar, onu öldürür. Günümüze döndüğünde onu büyük erkek kardeşi Jamie tarafından karşılanırken, artık Colette adını taşıdığı ortaya çıkar.

Filme Yorum Yaz