Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz. The Shining (1980)

Kitap Kulübü: Yeni Bölüm izle

-

Book Club: The Next Chapter

5.6/ 10
1 1

Kitap Kulübü: Yeni Bölüm filminin bilgileri Book Club: The Next Chapter

6.6
Kitap Kulübü: Yeni Bölüm 6.6 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

108 Dakika

Ülke

ABD

KategoriKomedi FilmleriÖlmeden Önce İzleRomantik filmler Yönetmen

Stefano Maria Ortolani

Oyuncular

Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Andy García, Don Johnson, Craig T. Nelson, Giancarlo Giannini, Hugh Quarshie, Vincent Riotta

Dane Fonda ve arkadaşlarının bir geziye çıktığı komedilerin şaşırtıcı derecede güçlü mini bir türünün daha bir örneği olan bu filmde, 80 For Brady'nin ardından başka bir dörtlü 70 yaşından sonra hayatın ve aşkın hala devam ettiğini kanıtlamaya çalışıyor - ve oldukça fazla limoncello da içiyorlar. 2018'in orijinal Book Club'ından daha keskin ve daha eğlenceli olan bu film, septuagenaryan birinden beklenen her klişeyi daha sert ve daha sık vurmasına rağmen, tuhaf bir şekilde eğlendiriyor.

Hikaye olarak, sürekli erkek avlayan Vivian'ın (Fonda) şimdi Arthur'a (Don Johnson) nişanlandığını öğreniyoruz. Kutlamak için, kitap kulübü arkadaşları - çekingen Diane (Diane Keaton), neşeli Carol (Mary Steenburgen) ve alaycı Sharon (Candice Bergen) - bir İtalya seyahati planlar. Son derece nazik engelleri takip eden bir süreçte, herkes sorunlarını çözer ve daha mutlu bir şekilde ortaya çıkar.

Başrollerdeki oyuncular hepsi çok deneyimli performansçılardır ve bu filmden daha kötü hikayeleri inandırıcı bir şekilde sunabilecek yetenektedir, bu yüzden saçmalığı neredeyse taşıyabilmektedirler. Onlara, Johnson, Andy Garcia, Craig T. Nelson ve şimdi Hugh Quarshie gibi sevgililerin karizması yardımcı olur. Erkekler, kadın başrol oyuncularından genellikle daha genç ve neredeyse iki boyutlu roller oynamaktadırlar. Yine de, 70'ler ve 80'lerde çalışmış dört aktris biraz dönüş yapmayı hak etmiştir.

Filme Yorum Yaz