'İngiltere'de bir söz vardır: Dumanın olduğu yerde ateş vardır.' James Bond- Rusya'dan Sevgilerle

İçeride izle

-

Inside

5.6/ 10
1 1

İçeride filminin bilgileri Inside

5.8
İçeride 5.8 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

105 Dakika

Ülke

Belgium

KategoriDram FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Marcos Kantis

Oyuncular

Willem Dafoe, Gene Bervoets, Josia Krug, Eliza Stuyck, Andrew Blumenthal, Vincent Eaton, Daniel White, Cornelia Buch, Ava von Voigt, Youl Samare

Inside filminin kısaca özeti ise;

Insıde, 2023 yapımı dram ve gerilim filmidir. Insıde, uzun süredir düşünmüş olduğu soygunu istediği gibi gerçekleştiremeyince New York'ta bir çatı katına sığınan ve orda yaşamını sürdüren azılı hırsız ''Nemo'nun'' hayat öyküsünü ele alıyor.

Yaşamını hırsızlık ile sürdüren ve yetenekli bir hırsız olan Nemo, tarihi eser hırsızlığı ile bilinmektedir. Hırsızlar arasında dahi hırsız olarak anılmaktadır. 

Gözüne kestirmiş olduğu oldukça ihtişamlı bir villa için soygun planlayan kahramanımızın işleri sarpa sarar ve tehlikeli bir hal alır. Villa ya hırsızlık için giren kahramanımız hiç neklemediği bir durum ile karşı karşıya kalır.

Villa'da bulunan ultra lüks güvenlik isistemi evin bütün giriş ve çıkışlarını bir anda gitler ve kahramanımız mahsur kalır. Bu durum karşısında kahramanımız bütün dahiliğini kullanmalı ve oradan kaçmalıdır.

Sizce başarabilecek mi?

Filmler hakkında ki düşüncelerinizi yorum yaparak sizlere daha güzel hizmet sunmamıza yardımcı olabilirsiniz. Filmizlex ile keyifli seyirler dileriz.

Filme Yorum Yaz