"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Gerçek efsaneler izle

-

Urban Legend

5.7/ 10
1 1

Gerçek efsaneler filminin bilgileri Urban Legend

5.6
Gerçek efsaneler 5.6 Türkçe Dublaj 1999 1080p
Film Süresi

99 Dakika

Ülke

Kanada

KategoriGerilim FilmleriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Jamie Blanks

Oyuncular

Jared Leto, Alicia Witt, Rebecca Gayheart, Michael Rosenbaum, Loretta Devine, Joshua Jackson, Tara Reid, John Neville

Gerçek efsaneler 1998 yapımı bir Amerikan korku-gerilim filmidir. Film, üniversite kampüsünde dolaşan korku hikayelerinin gerçekleşip gerçekleşmediğini sorgulayan bir grup öğrenciyi merkezine alır. İşte "Urban Legend" filminin özeti:

Hikaye, New England Üniversitesi'nde geçer. Bir grup öğrenci, kampüslerinde dolaşan ve ölümle sonuçlanan esrarengiz olayları araştırmaya karar verirler. Bu olaylar, klasik korku hikayeleri ve şehir efsanelerine dayanmaktadır. Örneğin, gizemli bir psikopatın bir arabadan dışarı sarkan eliyle öğrencileri öldürdüğüne dair bir efsane bu korku hikayeleri arasındadır.

Ancak kısa süre sonra, bu korku hikayelerinin gerçekleşmeye başladığını düşünmeye başlarlar. Öğrenciler, bir arkadaşlarının ölümünün ardındaki gizemi çözmeye çalışırken, kampüslerindeki olayların şehir efsaneleri ile bağlantılı olduğunu keşfederler. Bir dizi cinayet ve gizemli olaylar zinciri, korku efsaneleri ve gerçek hayat arasındaki ince çizgiyi bulanıklaştırır.

Film, kampüsün atmosferini kullanarak klasik korku öğelerini işlerken, aynı zamanda gençlerin ve şehir efsanelerinin korkutucu gücünü vurgular. "Urban Legend," üniversite yaşamını, arkadaşlıkları ve gençlerin korkularını işleyen bir korku-gerilim filmidir.

Filme Yorum Yaz