"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Usta Bahçıvan izle

-

Master Gardener

6.3/ 10
1 1

Usta Bahçıvan filminin bilgileri Master Gardener

6.3
Usta Bahçıvan 6.3 Türkçe Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

111 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Paul Schrader

Oyuncular

Joel Edgerton, Sigourney Weaver, Quintessa Swindell, Esai Morales, Eduardo Losan, Victoria Hill, Amy Le, Erika Ashley

"Master Gardener", Paul Schrader tarafından yazılan ve yönetilen, Joel Edgerton, Sigourney Weaver ve Quintessa Swindell'in başrollerini paylaştığı 2022 Amerikan suç gerilim filmidir. Film, dünya prömiyerini 79. Venedik Uluslararası Film Festivali'nde 3 Eylül 2022 tarihinde yapmış ve Magnolia Pictures tarafından 19 Mayıs 2023 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nde gösterime girmiştir.

Özet Narvel Roth, zengin dul Bayan Haverhill'in sahip olduğu güzel Gracewood Bahçeleri'nin titiz bir bahçıvanıdır ve onunla bir ilişkisi vardır. Bahçıvan ekibine gizlice, Roth bir zamanlar beyaz üstünlükçü olan ve tanıklık koruması altında olan biridir. Roth, bir siyah papazın eşini ve kızını öldürmeyi reddettikten sonra eski ortaklarına ihanet etmiştir. Geçmişiyle huzursuz olan Roth, ritüelistik bir şekilde günlük tutmaktan, bahçıvanlık kıyafetlerinin altında beyaz üstünlükçü dövmelerini gizlemekten ve bahçıvanlığın ince detaylarından, "geleceğe inanç" olarak tanımladığı şeyden huzur bulur.

Bayan Haverhill, Roth'a yeni yetim kalmış torunu Maya'yı çırak olarak almasını emreder, böylece bahçeleri ileride devralabilecek ve "ailede" tutabilecektir. Maya, eğitime direnir ve Bayan Haverhill ile ilişkisi gergin olmaya devam eder, ancak Maya ve Roth zamanla yakınlaşırlar. Maya, uyuşturucu satıcısı R.G. tarafından saldırıya uğrar, Roth da davayı takip eden ajanını onu korkutmak için kullanır. Maya, Roth'u baştan çıkarmaya çalışır, ancak Roth onun gömleğini çıkarmaya çalıştığında onu geri çevirir. Bayan Haverhill, Maya'nın odasından çıkan Roth'u görür ve kırgınlıkla ikisini de işten kovar. Roth ve Maya birlikte gitmeye karar verir, önce Maya'nın daireine uğrayarak son bir kez uyuşturucu alır ve Roth R.G. ve arkadaşı Sissy'yi korkutur. Birkaç gün yolculuk ettikten sonra, Roth Maya'ya açılmaya başlar ve otel odalarında gömleğini çıkarır, dövmeleri Maya'yı şok eder. Ona dövmeler hakkında konuştuğunda, artık farklı bir adam olduğunu ısrar eder. İkisi o gece ilk kez birlikte olurlar, ancak Maya, Roth'un dövmeleri çıkartma sözü vermesini ister.

Filme Yorum Yaz