"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Yüksek Tansiyon izle

-

Haute tension

6.7/ 10
1 1

Yüksek Tansiyon filminin bilgileri Haute tension

6.7
Yüksek Tansiyon 6.7 Türkçe Dublaj 2003 1080p
Film Süresi

90 Dakika

Ülke

Fransa

KategoriGerilim FilmleriGizem FilmleriKorku FilmleriYasaklı Filmler Yönetmen

Robert Benmussa

Oyuncular

Cécile de France, Maïwenn, Philippe Nahon, Andrei Finti, Oana Pellea, Marco Claudiu Pascu, Franck Khalfoun, Jean-Claude de Goros, Bogdan Uritescu, Gabriel Spahiu

"High Tension," 2003 yılında çıkan bir Fransız korku ve gerilim filmidir. Alexandre Aja tarafından yönetilen ve yazılan bu film, Fransız Yeni Dalga'nın bir parçası olan birkaç yönetmenin korku türündeki çalışmalarından biridir.

Film, genç bir kadın olan Marie ile onun en yakın arkadaşı Alex'in bir kırsal evde tatil yaparken karşılaştıkları dehşet dolu bir geceyi konu alır. Tatillerinin başlangıcında her şey normal görünüyor, ancak gece yarısı evlerini ziyaret eden bir psikopat tarafından kesintiye uğrarlar. Bu psikopat, Alex'i kaçırır ve Marie, arkadaşını kurtarmak için tehlikeli bir yolculuğa başlar.

"High Tension," yoğun gerilim sahneleri, şiddet ve beklenmedik bir dönüşle tanınır. Film, korku türüne ilgi duyanlar için oldukça etkileyici olabilir, ancak şiddet içeren sahneler ve gerilim seviyeleri nedeniyle bazı izleyiciler için rahatsız edici olabilir.

Filme Yorum Yaz