"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Run Rabbit Run izle

-

Run Rabbit Run

5.2/ 10
1 1

Run Rabbit Run filminin bilgileri Run Rabbit Run

5.2
Run Rabbit Run 5.2 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

100 Dakika

Ülke

Australia

KategoriGerilim FilmleriKorku FilmleriNetflix Filmleri Yönetmen

Daina Reid

Oyuncular

Sarah Snook, Lily LaTorre, Neil Melville, Katherine Slattery, Damon Herriman, Hugo Soysa, Naomi Rukavina, Georgina Naidu

Film, Sarah'ın geçmişi, yabancılaşmış annesi ve yakın zamanda ölen babası üzerine düşünürken kızının oyuncağı olan beyaz bir tavşanın etrafında gelişir. Mia'nın tavşana olan takıntısı ve onu bir kabus sembolüne dönüştürmesi, Sarah'nın geçmişi ve annesi Joan (Greta Scacchi) ile karmaşık ilişkisini merkeze alır.

Annelik, hayatı değiştiren deneyimlerin en uç noktasında yer alabilir. Ancak bu korku filmi, anneliğin kişiyi geçmişinin hayaletlerine karşı savunmasız hale getirebileceği izolasyon duygusunu ele alır. "Run Rabbit Run", rüyalarımızı ve korkularımızı şekillendirecek derecede korkutucu bir hikaye sunar. Bir tavşanın masumiyeti simgelerken, Sarah'yı bir "Alice Harikalar Diyarında" versiyonuna sürükler. Bu filmdeki anneler, yaptıkları hataların hayaletleri tarafından rahatsız edilir. Joan, Alice'in kayboluşundan asla tam anlamıyla toparlanamamış gibi görünür ve Sarah'nın kendi kızına olan başarısızlık hissi, kendi yüzleşmeye zorlanan travmalarını yüzeye çıkarır. Sarah, aynanın diğer tarafına geçtikten sonra, acaba kendisi ve Mia güvende midir? Aslında, hepimiz güvende miyiz?

Filme Yorum Yaz