“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

Gece Hayvanları izle

-

Nocturnal Animals

7.4/ 10
1 1

Gece Hayvanları filminin bilgileri Nocturnal Animals

7.4
Gece Hayvanları 7.4 Türkçe Dublaj 2016 1080p
Film Süresi

116 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Francine Maisler

Oyuncular

Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson, Isla Fisher, Ellie Bamber, Armie Hammer, Karl Glusman, Robert Aramayo, Laura Linney

Susan Morrow, başarılı bir sanat galerisi sahibi olarak dışarıdan bakıldığında düzenli ve mükemmel bir hayat sürdüğü izlenimini verir. Amy Adams'ın canlandırdığı Susan, 19 yıl önce yazar olan ilk eşi Edward Sheffield'ı, Jake Gyllenhaal tarafından canlandırılan, terk etmiştir. Şimdiki eşi Hutton Morrow, Armie Hammer tarafından oynanan, yakışıklı ve başarılı bir işadamıdır. Susan'ın hayatı, bir gün eski eşinin hiç yayımlanmamış olan ilk romanının taslağını bulmasıyla altüst olur.

Roman, "Gece Hayvanları" adını taşıyor ve bir matematik profesörü olan Tony Hastings'in, ailesiyle beraber çıktığı gece yolculuğunun trajik hikayesini anlatıyor. Susan, kitabı okudukça, kurgudaki karakter Tony'nin yaşadıkları ile kendi geçmişi ve terk ettiği ilk eşi arasındaki paralellikleri fark eder. Kitap, onun için sadece bir eserden öte, geçmişiyle yüzleşmesine ve iç dünyasındaki çatışmaları görmesine sebep olur. Eski eşinin romanı, Susan'ı derinden etkiler ve geçmişteki tercihlerini, pişmanlıklarını ve varoluşsal sorgulamalarını tekrar gözden geçirmesine neden olur. Bu süreçte Susan, hem romanın hem de kendi hayatının getirdiği tehlikeli duygularla yüzleşmek zorunda kalır ve bu yüzleşme, geleceğini ve şimdiki hayatını derinden etkiler.

Filme Yorum Yaz