"Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor." Casablanca (1942)

Mavka. Orman Şarkısı izle

-

Mavka. Lisova pisnya

7.3/ 10
1 1

Mavka. Orman Şarkısı filminin bilgileri Mavka. Lisova pisnya

7.3
Mavka. Orman Şarkısı 7.3 Türkçe Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

99 Dakika

Ülke

Ukraine

KategoriAnimasyon FilmleriKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Oleh Malamuzh, Oleksandra Ruban

Oyuncular

Nataliya Denisenko, Artem Pivovarov, Elena Kravets, Serhiy Prytula, Nazar Zadneprovskiy, Oleh Mykhailyuta, Yuliya Sanina, Oleg Skripka

"Mavka: Orman Şarkısı" Oleh Malamuzh ve Oleksandra Ruban tarafından yönetilen 2023 yapımı bir İngilizce dilinde Ukrayna bilgisayar animasyonlu fantastik komedi-drama filmidir. Şair Lesya Ukrainka'nın "Orman Şarkısı" adlı oyunundan esinlenen film, Ukrayna ve Slav halk mitolojisinden ilham alır. Film, 2 Mart 2023'te Ukrayna'da prömiyer yaptı.

Özet Film, doğa ve insanlar arasındaki ilişki hikayesini anlatır. Büyülü bir ormanın sakinleri arasından ana karakter, neşeli ve saf Mavka'dır. Mavka, ormanın ruhlarıyla birlikte ilkbaharda uyanır. Müzisyen Lukas, amcası Leo'yu bir hastalıktan kurtarma ihtiyacıyla, ağacın besleyici gücünü kullanarak ebedi gençliği elde etmek isteyen acımasız Kylina'nın önerisi üzerine, yaşam ağacını bulmak için ormana girer. Mavka, Lukas'ın müzik yeteneğine hayran kalır ve aralarında duygular oluşur.

Ancak, Kylina ve ormanı yok etme planları, ormanın sakinleri ile insanlar arasında barış kurmanın yoluna çıkar. Amaçlarına ulaşmak için Kylina, köylülerin orman ruhlarına karşı savaşmasını kışkırtır. Bu savaş sırasında Mavka, ormanın koruyucusu olarak, ona pirokinezi gücünü bahşeden Kayada Oturan'ı çağırır. Bu güç, ormandan köylüleri sürmesine izin verir ancak bilinci Kayada Oturan tarafından alınır.

Ölümcül bir yangın fırtınası köye iner. Ancak, Lukas'ın müziği ve ortak bir şarkı sayesinde, köylüler Mavka'yı uyandırmayı, yangın fırtınasını durdurmayı ve kendilerini kurtarmayı başarırlar. Kylina, ağacı bulur ve gücünü kullanır ancak bir bebeğe dönüşür. Köylüler ve orman, kavgalarını bitirir ve birbirleriyle barış yaparlar.

Filme Yorum Yaz