"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Sinek 2 izle

-

The Fly II

5.5/ 10
1 1

Sinek 2 filminin bilgileri The Fly II

5.1
Sinek 2 5.1 Türkçe Dublaj 1990 1080p
Film Süresi

105 Dakika

Ülke

ABD

KategoriBilim-Kurgu FilmleriDram FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Chris Walas

Oyuncular

Eric Stoltz, Daphne Zuniga, Lee Richardson, John Getz, Frank C. Turner, Ann Marie Lee, Garry Chalk, Saffron Henderson

Sinek 2"The Fly II," 1989 yılında Chris Walas tarafından yönetilen bir bilim kurgu korku filmidir. Bu film, 1986 yapımı David Cronenberg'in "The Fly" filminin devamıdır. İşte "The Fly II" hakkında bazı önemli bilgiler:

Konusu: Film, 1986 filminden tanıdığımız Seth Brundle'ın (Jeff Goldblum) ve Veronica Quaife'in (Geena Davis) oğlu Martin Brundle'ın hikayesine odaklanır. Martin doğduğunda babasının vücut değişimi sonuçlarına sahip doğar. Çocuğun vücudu, babasının mutant DNA'sını taşır, bu da Martin'in yaşadığı sorunların başlangıcıdır. Hikaye, Martin'in hayatta kalma mücadelesini, aşkı ve babasının mirasını anlatır.

Eric Stoltz, Daphne Zuniga, ve Lee Richardson gibi oyuncular Sinek 2"The Fly II,"  filminin başrollerini üstlenir.

Film, önceki "The Fly" filmi kadar büyük bir başarı elde edemedi ve eleştirmenlerden karmaşık eleştiriler aldı. Özellikle önceki filmin etkileyici yeniden yapımı ile kıyaslandığında, "The Fly II" genellikle ikinci sınıf bir takip olarak görülür.

Sinek 2"The Fly II," özgün filmdeki vücut değişimi temalarını sürdürür ve korku türünün geleneklerine sadık kalır. Genetik mühendislik, ahlaki sorumluluk ve aile bağları gibi temalar da filmde işlenir.

 

Filme Yorum Yaz