Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Canavar Kamyonlar izle

-

Monster Trucks

5.7/ 10
1 1

Canavar Kamyonlar filminin bilgileri Monster Trucks

6.1
Canavar Kamyonlar 6.1 Türkçe Dublaj 2016 1080p
Film Süresi

104 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Don Burgess

Oyuncular

Lucas Till, Jane Levy, Amy Ryan, Rob Lowe, Danny Glover, Barry Pepper, Holt McCallany, Frank Whaley, Thomas Lennon, Aliyah O'Brien

"Canavar Kamyonlar" (Monster Trucks), 2016 yapımı bir Amerikan aksiyon, macera ve komedi filmidir. Chris Wedge tarafından yönetilen film, Jonathan Aibel ve Glenn Berger tarafından yazılmıştır. Başrollerde Lucas Till, Jane Levy, Thomas Lennon, Barry Pepper ve Rob Lowe yer almaktadır.

Film, genç bir adam olan Tripp Coley'nin hikayesini anlatır. Tripp, küçük bir kasabada yaşamaktadır ve hayatı sıradanlıkla doludur. Ancak bir gün, petrol şirketinin sondajı sırasında yer altında yaşayan gizemli bir yaratık keşfedilir ve Tripp'in hayatı değişir. Yaratık, güçlü ve dost canlısı bir şekilde Tripp'in kamyonunun motor bölmesine yerleşir ve onu "Creech" adını verdiği bir canavar kamyon haline getirir.

Tripp, Creech ile güçlü bir bağ kurar ve onu korumak için elinden geleni yapar. Ancak petrol şirketi, Creech'i yakalamak ve yok etmek istemektedir. Tripp, arkadaşlarıyla birlikte Creech'i kurtarmak ve özgür bırakmak için mücadele ederken, heyecan dolu bir maceraya atılır.

"Canavar Kamyonlar", genellikle genç izleyicilere yönelik bir aksiyon ve komedi filmidir. Görsel efektlerle dolu olan film, fantastik bir hikaye sunarak izleyicileri eğlendirmeyi hedefler. 2017 yılında gösterime giren film, karışık eleştirilere rağmen ticari olarak başarılı olmuştur.

Filme Yorum Yaz