Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor. Kazablanka

Cesaret Kanatları izle

-

Wing Commander

4.8/ 10
1 1

Cesaret Kanatları filminin bilgileri Wing Commander

4.8
Cesaret Kanatları 4.8 Türkçe Dublaj 1999 1080p
Film Süresi

100 Dakika

Ülke

Lüksemburg

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Suzanne Crowley

Oyuncular

Freddie Prinze Jr., Saffron Burrows, Matthew Lillard, Tchéky Karyo, Jürgen Prochnow, David Suchet, David Warner, Ginny Holder, Hugh Quarshie, Ken Bones

1999 yılında yayımlanan aynı adlı efsane video oyunundan uyarlanmıştır. Hikaye, Terran Konfederasyonu ve kedi benzeri yabancı ırk Kilrathi arasındaki yıldızlararası bir savaşın ortasında geçmektedir. 27. yüzyılda, Terran Konfederasyonu Kilrathi İmparatorluğu ile mücadele etmektedir.

Filmde, Terran Konfederasyonu'nun astroid kümesi içindeki üssüne yapılan bir saldırı ve Kilrathi'nin dünya koordinatlarını ve NAVCOM hiperuzay birimini ele geçirmesi ana olayları oluşturur. Genç pilotlar Christopher Blair ve Todd Marshall, Tiger Claw adlı yük gemisine atanırlar ve ilk görevlerini almalarının ardından Terran Savaş gemisine doğru yola çıkarlar. Blair, Pigrim olması nedeniyle baskı altında hisseder ve önceki savaş ve sabotaj olayları nedeniyle diğer ekip üyelerinin güvenini kazanmak için mücadele eder.

Blair'in yıldızlararası navigasyon yetenekleri, dünya dışındaki diğer Terran filosunu uyarmak ve Kilrathi tehdidi ile başa çıkmak için önemli bir rol oynar. Ancak, Blair'in geçmişi ve Pigrim kimliği nedeniyle diğer ekip üyeleri tarafından güvensizlikle karşılaşması, hikayenin derinleşmesine katkıda bulunur.

Filme Yorum Yaz