Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

Scooby-Doo! and Krypto, Too! izle

-

Scooby-Doo! and Krypto, Too!

4.9/ 10
1 1

Scooby-Doo! and Krypto, Too! filminin bilgileri Scooby-Doo! and Krypto, Too!

6.3
Scooby-Doo! and Krypto, Too! 6.3 Türkçe Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

76 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriAksiyon FilmleriAnimasyon FilmleriFantastik FilmlerGizem FilmleriKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Cecilia Aranovich

Oyuncular

Frank Welker, Grey Griffin, Matthew Lillard, Kate Micucci, P.J. Byrne, Victoria Grace, Charles Halford, Nolan North

Scooby-Doo! and Krypto, Too! 2023 yapımı bir Amerikan animasyon gizem filmidir ve Warner Bros. Animation tarafından üretilmiştir. Bu film, DC Studios tarafından yayınlanan ve Warner Bros. Home Entertainment tarafından dağıtılan ilk Scooby-Doo filmidir. Ayrıca, Scooby-Doo filmlerinin doğrudan video serisinin otuz sekizinci girişi olarak kabul edilir.

 

Adalet Ligi'nin gizemli bir şekilde kaybolmasıyla, Lois Lane ve Jimmy Olsen Hall of Justice'i araştırmaya başlarlar, ancak hemen bir hayalet tarafından kovalanırlar ve bu durum onları yardım için Gizem Ekibi'ni aramaya yöneltir. Metropolis'e doğru ilerlerken, grup şehrin, Adalet Ligi'nin kaybolmasının bir sonucu olarak suçlular tarafından işgal edildiğini keşfeder. Güçlü bir şekilde kaçarak Daily Planet'e ulaşırlar ve orada Lois ve Jimmy ile buluşurlar (Jimmy, Daphne'nin itirazlarına rağmen onu kız arkadaşı ilan eder) ve hayalet durumunu açıklarlar. Adalet Ligi binasını gezerlerken, Lex Luthor, Mercy Graves ve Luthor'ın köpeği Rex ile tanışırlar.

Aniden hayalet ortaya çıkar ve ekibi tehdit eder, ancak gizemli bir süper güçlü köpek tarafından püskürtülür. Bu köpeği Scooby-Doo ile tanıştırır ve bu köpek, Superman'in evcil köpeği olan Krypto'dur ve hızla Scooby-Doo'nun arkadaşı olur. Araştırmalarına devam ettikçe, grup Adalet Ligi binasında daha fazla hayalet olduğunu keşfeder. Shaggy, Scooby ve Krypto mutfakta baskın yaparken (ki aynı zamanda holodeck olarak da kullanılır), ikisi yanlışlıkla Legion of Doom'un hologramlarını çağırır ve kontrol panelini bozarlar. Shaggy ve Scooby, hologramları uzaklaştırmak için yeterince uzun süre oyalarken, Krypto onları kapatmayı başarır, ancak üçleri Solomon Grundy'nin binaya sızdığını öğrenirler ve grupla uzun bir kovalamaca başlar.

Grundym'i kaybettikten sonra, Velma gizemin arkasındaki gerçeği çözer ve grup, hayaletleri başarılı bir şekilde tuzağa düşürmek için Luthor'u planın dışında bırakır. Suçlu, Mercy'nin Adalet Ligi binasını Luthor'un sırtından kendi süper kötü karargahına dönüştürme niyetini açıklar ve Adalet Ligi'ni hayalet bölgesine hapsetmek için projektörü kullanmıştır, bu da hayaletleri açıklar. Grup, gizemi çözüldüğünde Luthor bir anda Mercy'nin planını ele geçirir, bunun hepsini bildiğini ve Metropolis'i bir robot ordusuyla yönetme kötü planlarını örtbas etmek için kullandığını açıklar. Rex'in aynı zamanda bir robot olduğu ve Krypto ile hayalet bölge projektörü üzerinde savaştığı ortaya çıkar. Rex, devrelerindeki kryptoniti kullanarak avantajı ele geçirse de, Krypto sonunda zafer kazanır ve projektörü kullanarak robot ordusunu tuzağa düşürür ve Adalet Ligi'ni nihayet geri getirir.

Sonuçta, Luthor ve Mercy gözaltına alınırken, Solomon Grundy'nin aslında Scooby ile arkadaş olmaya çalıştığı ve sonunda başarılı olduğu ortaya çıkar, ancak biraz fazla hırslı bir şekilde. Davanın kapanmasının ardından Jimmy, Daphne'den ayrılır ve Scooby ve Krypto son bir atışmayı Flash ile paylaşırlar.

Filme Yorum Yaz