"Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor." Casablanca (1942)

Yetenekli Bay Cage izle

-

The Unbearable Weight of Massive Talent

7.0/ 10
1 1

Yetenekli Bay Cage filminin bilgileri The Unbearable Weight of Massive Talent

6.8
Yetenekli Bay Cage 6.8 Dublaj & Altyazı 2022 1080p
Film Süresi

107 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriKomedi FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Kevin Turen

Oyuncular

Nicolas Cage, Pedro Pascal, Sharon Horgan, Ike Barinholtz, Alessandra Mastronardi, Jacob Scipio, Lily Mo Sheen, Neil Patrick Harris, Tiffany Haddish, Paco León

"The Unbearable Weight of Massive Talent" isimli 2022 yapımı Amerikan aksiyon komedi filmi, Tom Gormican tarafından yönetilmiş ve Kevin Etten ile birlikte senaryosu yazılmıştır. Nicolas Cage, kendisinin kurgusal bir versiyonunu canlandırdığı filmde başrolü üstlenirken, Pedro Pascal, Sharon Horgan, Ike Barinholtz, Alessandra Mastronardi, Jacob Scipio, Neil Patrick Harris ve Tiffany Haddish gibi birçok oyuncu da kadroda yer almaktadır. Filmin çekimleri 5 Ekim 2020 tarihinde Hırvatistan'da başlamıştır.

Film, 12 Mart 2022 tarihinde South by Southwest film festivalinde prömiyerini yapmış ve 22 Nisan 2022 tarihinde Lionsgate tarafından Amerika'da yayınlanmıştır. Eleştirmenlerden genel olarak olumlu eleştiriler alan film, Cage ve Pascal'in performansları ve uyumu için övgü almıştır. Ancak gişede başarısız bir performans sergileyerek, 30 milyon dolarlık bütçesine karşılık sadece 29.1 milyon dolar hasılat elde etmiştir.

Konu Hollywood aktörü Nicolas "Nick" Cage, birkaç önemli film rolünden mahrum bırakıldıktan sonra kariyeriyle mücadele etmektedir ve sürekli olarak kendisine daha genç (ve daha başarılı) halini temsil eden "Nicky" tarafından rahatsız edilmekte ve işkence görmektedir. Eski eşi Olivia ve kızı Addy ile ilişkisi de yıllar süren duygusal ihmal nedeniyle zedelenmiştir. Önemli bir film rolünü kaybetmesi ve Addy'nin doğum günü partisinde utanç verici bir olayın ardından, Nick oyunculuğu bırakmaya karar verir. Ajanı Richard Fink'in belirsiz bir teklifini kabul etmeye karar verir. Bu teklif, Majorca'ya gidip milyarder playboy Javi Gutierrez ile tanışmak ve onun doğum gününde onur konuğu olmaktır.

Filme Yorum Yaz