Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

Komşu kızı izle

-

The Girl Next Door

6.7/ 10
1 1

Komşu kızı filminin bilgileri The Girl Next Door

6.7
Komşu kızı 6.7 Türkçe Dublaj 2004 1080p
Film Süresi

109 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Luke Greenfield

Oyuncular

Emile Hirsch, Nicholas Downs, Elisha Cuthbert, Timothy Olyphant, James Remar, Christopher Marquette, Paul Dano, Timothy Bottoms

Komşu kızı  2004 yapımı bir Amerikan komedi-drama filmidir. Film, genç bir lise öğrencisi olan Matthew Kidman'ın, yeni taşındığı komşusu Danielle ile yakınlaşmasını ve onun sıradışı geçmişi hakkında öğrendiklerini konu alır. İşte filmin özeti:

Matthew Kidman (Emile Hirsch), derslerinde başarılı ve sorumluluk sahibi bir lise öğrencisidir. Ancak hayatı, yeni taşındığı evinin yanındaki eve Danielle (Elisha Cuthbert) adında güzel bir kadının taşınmasıyla değişir. Matthew, Danielle ile tanıştığında onunla hızlıca arkadaş olur ve aralarında romantik bir çekim başlar.

Ancak Matthew, Danielle'in aslında eski bir porno yıldızı olduğunu öğrenir. Bu gerçekle yüzleştikten sonra, Matthew, Danielle ile olan ilişkisini sorgulamaya başlar. Aynı zamanda okulun popüler çocuğu olan Kelly (Timothy Olyphant), Danielle'i tehdit etmeye başlar ve bu da Matthew'ın onu korumak için cesaret toplamasına neden olur.

Film, Matthew'ın duygusal bir yolculuk yaşarken, aşk, arkadaşlık, kabullenme ve ikinci şans gibi temaları ele alır. Komşu kızı  gençlik dönemi ve ilişkiler üzerine eğlenceli ve duygusal bir hikaye sunar.

Filme Yorum Yaz