"Hayata anlam veren şey; ölümdür. Günlerinin sayılı olduğunu bilmektir." Doctor Strange (2016)

Kanunun Kuvveti 2 izle

-

French Connection II

6.8/ 10
1 1

Kanunun Kuvveti 2 filminin bilgileri French Connection II

6.7
Kanunun Kuvveti 2 6.7 Türkçe Altyazı 1975 1080p
Film Süresi

119 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriAksiyon FilmleriDram FilmleriGerilim FilmleriÖlmeden Önce İzleSuç FilmleriWestern Filmleri Yönetmen

John Frankenheimer

Oyuncular

Gene Hackman, Fernando Rey, Bernard Fresson, Philippe Léotard, Ed Lauter, Charles Millot, Jean-Pierre Castaldi, Cathleen Nesbitt

Kanunun Kuvveti 2 1975 yapımı bir Amerikan aksiyon filmidir ve 1971 yapımı "The French Connection" filminin devamıdır. İşte "French Connection II" hakkında kısa bir özet:

Film, New York Polis Departmanı'ndan Dedektif Jimmy "Popeye" Doyle'ın (Gene Hackman) hikayesini sürdürüyor. Bu sefer, Doyle ve ortağı Buddy "Cloudy" Russo (Roy Scheider) Marsilya, Fransa'ya uyuşturucu ticareti ile mücadele etmek için gönderilirler. Görevleri, Marsilya'nın yeraltı uyuşturucu dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Alain Charnier'i (Fernando Rey) yakalamaktır.

Doyle, Fransa'da dil bariyeri ve farklı kültürel engellerle karşılaşırken, Charnier ve onun suç örgütüyle amansız bir mücadeleye girişir. Bu süreçte, Doyle kişisel bir intikam yolunda da ilerlemektedir, çünkü Charnier ve ekibi, New York'ta uyuşturucu operasyonunun başarısızlığının ardındaki isimlerdir.

"French Connection II," suç ve gerilim dolu bir hikaye sunar ve önceki filmin etkileyici devamıdır. Gene Hackman'ın oyunculuğu ve Dedektif Doyle karakterinin derinleştirilmesi bu filmin öne çıkan özelliklerindendir.

Filme Yorum Yaz