İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

Özgür Ruh izle

-

Spirit: Stallion of the Cimarron

7.7/ 10
1 1

Özgür Ruh filminin bilgileri Spirit: Stallion of the Cimarron

7.7
Özgür Ruh 7.7 Dublaj & Altyazı 2002 1080p
Film Süresi

83 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriAile FilmleriAnimasyon FilmleriDram FilmleriKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Hans Zimmer

Oyuncular

Matt Damon, James Cromwell, Charles Napier, Robert Cait, Richard McGonagle, Donald Fullilove, Daniel Studi, Chopper Bernet, Jeff LeBeau, John Rubano

Kelly Asbury ve Lorna Cook tarafından yönetilmiştir. Film, vahşi bir at olan Spirit'in maceralarını ve özgürlüğünü arayışını konu alır.

Hikaye, Spirit'in özgürlüğüne olan özlemi ve Vahşi Batı'da yaşadığı maceraları anlatır. Spirit, Rain adında güzel bir dişi atla karşılaşır ve ona aşık olur. Birlikte Vahşi Batı'nın zorlu koşullarına karşı mücadele ederler. Spirit'in cesaret ve özgürlük arayışı, onu bir efsane haline getirir.

Bu animasyon filmi, görsel olarak çarpıcı sahneleri, duygusal anlatımı ve unutulmaz müzikleriyle dikkat çeker. Özellikle atlar arasındaki duygusal bağ ve özgürlük teması ön plandadır.

Film, izleyicilere duygusal ve eğlenceli bir deneyim sunar. Eğer animasyon filmlini seviyorsanız ve vahşi doğa ile ilgili hikayeleri tercih ediyorsanız, "Spirit: Stallion of the Cimarron" filmini izlemekten keyif alabilirsiniz.

Filme Yorum Yaz