Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

Tim, Tim, Timsah izle

-

Lyle, Lyle, Crocodile

7.2/ 10
1 1

Tim, Tim, Timsah filminin bilgileri Lyle, Lyle, Crocodile

7.2
Tim, Tim, Timsah 7.2 Dublaj & Altyazı 2022 1080p
Film Süresi

106 Dakika

Ülke

İtalya

KategoriAile FilmleriKomedi FilmleriMüzikal Filmleri Yönetmen

Javier Aguirresarobe

Oyuncular

Shawn Mendes, Javier Bardem, Winslow Fegley, Constance Wu, Scoot McNairy, Brett Gelman, Ego Nwodim, Lyric Hurd, Jason Kravits, Ben Palacios

Primm ailesi, New York City'e taşındığında, küçük oğulları Josh yeni okul ve arkadaşlarıyla uyum sağlamakta zorlanır. Ancak her şey, Josh'ın tavan arasında şarkı söyleyen, banyo yapmaya, havyara ve güzel müziğe bayılan Timsah Tim'i keşfetmesiyle değişir. Bu ikili hemen arkadaş olur, ancak kötü komşuları Mr. Grumps, Tim'in varlığını tehlikeye atar.

Primm ailesi ve Tim'in karizmatik sahibi Hector P. Valenti, dünyada ailelerin beklenmedik yerlerden bir araya gelebileceğini ve şarkı söyleyen iyi huylu bir timsahın gayet normal olduğunu göstermek için bir araya gelmelidir.

 

 

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
Joakim Karud avatar
Joakim Karud Film Gurusu
04.02.2024
kedi, kuş, at gibi hayvan temalı çok film seyrettim. Ama bu Filmin kapağını görünce şaşırdım. Acaba timsahtan nasıl bir film çıkartırlar? diye düşündüm. Nitekim bu vesileyle izleyip gayette keyifli ve maceralı bir film yapmışlar. Filmlerde Müzikal sahneleri çok sevmezken, bu filmde müzikal sahneler çok eğlenceliydi. kendini izlettiren yapısı vardı. Özetle; tür olarak çok iyi bir Müzikal, komedi, macera filmi olmuş. Filmde klişeler var ama orijinal birkaç sahne var ki, oldukça komikti.