Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Troller Dünya Turu izle

-

Trolls World Tour

7.3/ 10
1 1

Troller Dünya Turu filminin bilgileri Trolls World Tour

7.3
Troller Dünya Turu 7.3 Türkçe Dublaj 2020 1080p
Film Süresi

90 Dakika

Ülke

Japonya

KategoriAile FilmleriAnimasyon FilmleriFantastik FilmlerKomedi FilmleriMacera FilmleriMüzikal Filmleri Yönetmen

Theodore Shapiro

Oyuncular

Anna Kendrick, Justin Timberlake, Ron Funches, Rachel Bloom, James Corden, Kelly Clarkson, Anderson .Paak, Sam Rockwell, George Clinton, Mary J. Blige

Film, Poppy ve Branch adlı iki ana karakterin maceralarını konu alır ve müzikle dolu bir dünyada geçer. Poppy ve Branch, Troll dünyasında altı farklı müzik kabilenin var olduğunu keşfederler. Her kabile, funk, country, tekno, klasik, pop ve rock olmak üzere farklı bir müzik türünü temsil etmektedir.

Filmde, hard rock kabilenin lideri Queen Barb ve onun babası King Thrash, diğer tüm müzik türlerini ortadan kaldırarak tüm Troll dünyasında sadece rock müziğin hakim olmasını istemektedir. Bu amaçla, diğer kabilelerin müziksel gücünü simgeleyen özel telleri toplamaya başlarlar.

Poppy ve Branch, Queen Barb'ın bu planını durdurmak ve müzik çeşitliliğini korumak için zorlu bir mücadeleye girerler. Film, bu süreçte Poppy ve Branch'ın farklı müzik kültürlerini keşfetmelerini ve müziğin birleştirici gücünü ön plana çıkarır. "Trolls World Tour", renkli animasyonu, eğlenceli müzikleri ve mesajıyla özellikle çocuklar ve aileler için keyifli bir izleme deneyimi sunar. Bu film, müzikal çeşitliliğin önemini ve farklılıkları kutlamanın güzelliğini vurgular.

Filme Yorum Yaz