Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Alcatraz'dan Kaçış izle

-

Escape from Alcatraz

7.5/ 10
1 1

Alcatraz'dan Kaçış filminin bilgileri Escape from Alcatraz

7.5
Alcatraz'dan Kaçış 7.5 Türkçe Dublaj 1979 1080p
Film Süresi

113 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriÖlmeden Önce İzle Yönetmen

Joel Cox

Oyuncular

Clint Eastwood, Patrick McGoohan, Roberts Blossom, Jack Thibeau, Fred Ward, Paul Benjamin, Larry Hankin, Bruce M. Fischer, Frank Ronzio, Fred Stuthman

Alcatraz'dan Kaçış "Escape from Alcatraz," 1979 yılında yayınlanan bir dramatik suç filmidir. Don Siegel tarafından yönetilen film, gerçek bir hikayeye dayanmaktadır ve Alcatraz Adası'ndan kaçma girişimini konu almaktadır.

Film, başrolde Clint Eastwood'un canlandırdığı Frank Morris adlı bir mahkumun hikayesine odaklanır. Frank Morris, ünlü Alcatraz Hapishanesi'nde hüküm giymiş bir suçludur. Ancak Alcatraz, kaçması neredeyse imkansız olan bir hapishanedir ve dünyanın en sıkı güvenlik önlemlerine sahip yerlerinden biridir.

Frank Morris, Alcatraz'dan kaçma planları yapmaya başlar ve bu kaçışın ardındaki karmaşık detayları düşünür. Ancak bu kaçış girişimi, sadece Frank için değil, aynı zamanda onun üç mahkum arkadaşı için de son şans olacaktır. Birlikte bu tehlikeli kaçışı gerçekleştirmek için planlar yaparlar.

Alcatraz'dan Kaçış "Escape from Alcatraz," gerilim dolu bir kaçış hikayesini anlatırken, Alcatraz Hapishanesi'nin sert ve acımasız atmosferini de başarılı bir şekilde yansıtır. Clint Eastwood'un performansı ve gerilim dolu sahneleriyle film, izleyicileri kendine çeken etkileyici bir yapım olarak kabul edilir. Gerçek bir hikayeye dayanması da filmin ilgi çekiciliğini artırır.

Filme Yorum Yaz