“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

Korkuluk izle

-

Scarecrow

5.5/ 10
1 1

Korkuluk filminin bilgileri Scarecrow

7.3
Korkuluk 7.3 Türkçe Altyazı 2017 1080p
Film Süresi

46 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGerilim FilmleriGizem FilmleriÖlmeden Önce İzle Yönetmen

Jeff G. Vincent

Oyuncular

Sébastien Louis, Chuck McMahon, Baris Ozcan

Bu hikaye, sıradan gibi görünen cinayetlerin arasında gizli bir bağlantı olduğunu keşfeden New York cinayet dedektifi James D'Angelo'nun perspektifinden anlatılıyor. Bu cinayetler, nefret, ırkçılık, cinsel yönelimler, yabancı düşmanlığı gibi aşırı düşünce biçimleriyle ilişkilendirilmiştir. Cinayetlerin ortak noktası, izbe ve terk edilmiş yerlerde işlenmiş olmalarıdır.

D'Angelo, bu cinayetler arasındaki bağlantıyı keşfettiğinde, olayları çözmeye ve suçluları adaletin önüne çıkarmaya kararlıdır. Ancak bu soruşturma, insan doğasının karanlık yönlerine ve toplumun derinliklerine inmesini gerektirir. Dedektif, kendisini "karga" olarak tanımlamaya başlar ve terk edilmiş yerleri, aşırı duyguları ve korkuları da birer "korkuluk" olarak görür.

Bu hikaye, terk edilmiş yerlerin ve insanların içindeki karanlıkla birlikte, toplumun aşırılıklarının ve korkularının altını çizer. Korku, insanların davranışlarını etkiler ve bazen insanların kendi korkuluklarını yaratmalarına neden olur. Ana soru ise, bu korkulukları hayatımıza kim yerleştirmiştir ve bu karanlık düşüncelerin toplum üzerindeki etkileri nelerdir?

Filme Yorum Yaz