Erkek arkadaşın senin gelir kaynağın olmamalı. Canım bu bir ilişki, iş fırsatı değil. Para Avcısı

The Night House izle

-

The Night House

6.5/ 10
1 1

The Night House filminin bilgileri The Night House

6.5
The Night House 6.5 Türkçe Dublaj 2022 1080p
Film Süresi

107 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

David Bruckner

Oyuncular

Rebecca Hall, Sarah Goldberg, Vondie Curtis-Hall, Evan Jonigkeit, Stacy Martin, David Abeles, Christina Jackson, Patrick Klein

Luke Piotrowski tarafından yazılan bir doğaüstü psikolojik korku filmidir. Rebecca Hall, recently deceased architect eşinin inşa ettiği evde karanlık bir sırrı keşfeden dul bir kadını canlandırıyor. Diğer oyuncular arasında Sarah Goldberg, Evan Jonigkeit, Stacy Martin ve Vondie Curtis-Hall bulunmaktadır.

Hikaye, Owen adlı eşinin intiharının ardından duygusal zorluklar yaşayan Beth'in etrafında dönüyor. Owen'ın gizemli intihar notu, Beth'i korkutan bir dizi doğaüstü olayın ortasına sürüklüyor. Beth, kocasının geçmişine dair bazı gizemleri çözmeye çalışırken, evlerinin ters çevrilmiş bir kopyasını keşfeder. Owen'ın ölümüyle ilgili sırları çözmeye çalışırken, Beth korkunç sırlarla yüzleşir ve gerilim dolu bir yolculuğa çıkar.

Beth, evdeki doğaüstü olaylar ve ölülerin hayaletlerinin yanı sıra, kocasının karanlık sırlarını keşfetmeye çalışırken, kendini birçok esrarengiz olayın merkezinde bulur. Film, Beth'in geçmişi ve kocasının sırlarıyla yüzleşirken yaşadığı zorlukları işlerken, gerilim ve doğaüstü öğeleri bir araya getiriyor. Beth'in geçmişte yaşadığı ölüm deneyimi, kocasının sırları ve evin ters çevrilmiş yansımaları arasındaki ilişkiyi açıklar.

Filme Yorum Yaz