İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

Underverden II izle

-

Underverden II

6.8/ 10
1 1

Underverden II filminin bilgileri Underverden II

6.8
Underverden II 6.8 Türkçe Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

110 Dakika

Ülke

Danimarka

KategoriAksiyon FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Fenar Ahmad

Oyuncular

Dar Salim, Birgitte Hjort Sørensen, Stine Fischer Christensen, Abud Mustafa, Soheil Bavi, Ahmad Ayman, Mohamed Djeziri, Hamed 'Baloosh' Balosha

7 yıl önce, Zaid, ölen kardeşini intikam almak için Kopenhag'ın suç dünyasına adım atmıştır. Hapishanede geçirdiği süre boyunca, yeni bir çete lideri ölümcül bir savaş başlatmıştır. Zaid, oğlu Noah'ı neredeyse hiç tanımadığı bir süreçte özlemektedir. Bir PET (Politiets Efterretningstjeneste) ajanı, Zaid'i ziyaret eder ve ona oğlunu görmesini sağlayacak bir anlaşma teklif eder. Zaid, zorla işbirliği yapmaya karar verir.

Hapishaneden çıktığında, suç dünyasının büyük bir oyuncusu olan Muhdir, tehlikeli ve derinlemesine organize olmuştur. Helle, Zaid'in Muhdir'in çetesine sızmasını ve onun gözleri ve kulakları olmasını istemektedir, böylece birlikte Muhdir'i devirebilir ve onun vahşi yöntemlerine son verebilirler.

Şimdi, suç dünyasına geri dönüş yapan Zaid için ahlaki değerleri tehlike altına girmeye başlar, çünkü kendi ailesine yönelik tehditlerle yüzleşmek zorunda kalır.

Filme Yorum Yaz