İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

Kesif izle

-

Kesif

5.3/ 10
1 1

Kesif filminin bilgileri Kesif

6.1
Kesif 6.1 Yerli Film 2018 1080p
Film Süresi

110 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriAksiyon FilmleriFantastik FilmlerSavaş FilmleriTarih Filmleri Film Teması Dünya Savaşı Yönetmen

Volkan Kocatürk, Metin Turguç, Özlem Koza

Oyuncular

Sude Zulal Güler, Burak Can, Ibrahim Yildiz, Yurdaer Okur, Pelin Akil, Ruzgar Aksoy, Asli Ünsalan, Volkan Ünal

Üç genç olan Berk, Esma ve Hasan, her biri farklı şehirlerde, sosyal çevrelerde ve aile yapıları içinde yaşamlarını sürdürürken, ortak bir tutkuları keşfederler: bilgisayar ve özellikle de onları alıp başka diyarlara götürebilen dijital oyunlar. Bu tutku, onların birbirlerinden habersiz aynı sanal oyunun peşinden gitmelerine ve bu oyunun içindeki takıntılı hale gelen gizemli maceralara dalışlarına sebep olur. Oyunun ileri seviyelerinde, zamanın sınırlarını zorlayan ve tarihi olayların kapısını aralayan esrarengiz sorularla karşılaşırlar. Bir zaman tüneli aracılığıyla, tamamen farklı bir dönemde, Çanakkale Savaşı'nın zorlu koşullarının ortasında bulurlar kendilerini.

Bu beklenmedik zaman yolculuğunun şaşkınlığını üzerlerinden atarken, 2018 yılına, kendi zamanlarına dönmenin tek yolunun oyunun onlara yüklediği görevleri başarıyla tamamlamak olduğunu anlarlar. Savaşın karmaşası ve tehlikeleri arasında, evlerine, sevdiklerine dönebilmek için mücadele ederlerken, bir yandan da kişisel sınırlarını zorlayan ve karakterlerini biçimlendiren deneyimler yaşarlar. Bu süreçte kendilerini ve arkadaşlığın, cesaretin, fedakarlığın ne anlama geldiğini yeniden keşfetme fırsatı bulurlar.

Filme Yorum Yaz