“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

Kaçak Kraliçeler izle

-

Fuga de Reinas

4.6/ 10
1 1

Kaçak Kraliçeler filminin bilgileri Fuga de Reinas

4.6
Kaçak Kraliçeler 4.6 Türkçe Dublaj 2023 1080p
Film Süresi

96 Dakika

Ülke

Mexico

KategoriAksiyon FilmleriKomedi FilmleriNetflix Filmleri Yönetmen

Jorge Macaya

Oyuncular

Paola Núñez, Martha Higareda, Claudia Pineda, Alejandra Ambrosi, Valeria Vera, Seth Allyn Austin, Ricardo Muñoz Senior, Santiago Michel

Kaçak Kraliçeler filminin kısa özeti ise;

"Fuga de Reinas" İngilizce adıyla yayınlanan film, üç kadın arkadaşın maceralarını konu alan bir komedi filmidir. Filmin başrollerinde MarthaHigareda , Paola Núñez ve Claudia Pineda yer alıyor.

Film, Meksika'da yaşayan üç orta yaşlı kadının, bir arkadaşının kızının doğumunu yapmak için bir buluşmayla başlamasıyla başlar. Ancak, düğünden sonra üç kadın beklenmedik bir şekilde bir araba çalarak yola koyulurlar. Kendilerini Meksika'dan Amerika Birleşik Devletleri'ne kaçarken bulurlar.

Yolculukları boyunca, üç kadının birbirine ulaşma gücü, aynı zamanda kendi hayatlarıyla da yüzleşmek zorunda kalırlar. Yolda, onları beklenmedik sürprizler, tehlikeler ve romantik maceralar bekler.

"Fuga de Reinas" filmi, kadın dostluğunun önemini vurgularken, aynı zamanda kendine güvenen, cesur kadınların öyküsünü anlatmaktadır. Film, eğlenceli sahneleri ve müzikleriyle izleyicileri keyifli bir anlatım sergiliyor.

Kaçak Kraliçeler filmine ve daha birçok filme filmizlex ile ulaşabilirsiniz. Filmizlex iyi seyirler diler.

Filme Yorum Yaz