Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor. Kazablanka

Örümcek Adam: Örümcek Evreninde izle

-

Spider-Man: Into the Spider-Verse

8.4/ 10
1 1

Örümcek Adam: Örümcek Evreninde filminin bilgileri Spider-Man: Into the Spider-Verse

8.4
Örümcek Adam: Örümcek Evreninde 8.4 Türkçe Dublaj 2018 1080p
Film Süresi

117 Dakika

Ülke

Kanada

KategoriAksiyon FilmleriAnimasyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman

Oyuncular

Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld, Mahershala Ali, Brian Tyree Henry, Lily Tomlin, Luna Lauren Velez, Zoë Kravitz

New York'ta yaşayan genç Miles Morales, polis memuru olan babası Jefferson Davis'in gözünde Spider-Man'i bir tehdit olarak gören beklentileriyle başa çıkmaya çalışır. Miles, hazırlık okuluna uyum sağlar ve çizgi film yapmak için onu terk edilmiş bir metro istasyonuna götüren amcası Aaron Davis'i ziyaret eder. Miles, bir radyoaktif örümcek tarafından ısırılır ve Spider-Man'e benzeyen örümcek gibi yetenekler kazanır. Miles istasyona geri döndüğünde, Wilson Fisk tarafından inşa edilen bir çarpışma cihazı keşfeder. Fisk, geçmişteki karısı ve oğlunu geri getirmek için paralel evrenlere erişmeyi umuyor ve bu ölümleri Spider-Man'in suçlu olduğunu düşünerek suçluyor. Miles, Spider-Man'in çarpışma cihazını devre dışı bırakmaya çalışırken Fisk'in adamları Green Goblin ve Prowler'la savaşırken izler.

Spider-Man, Miles'ı kurtarır, ancak Green Goblin Spider-Man'i çarpışma cihazına iterek patlamaya neden olur, Goblin ölür ve Spider-Man yaralanır. Spider-Man, çarpışma cihazını devre dışı bırakmak için tasarlanmış bir USB bellek sürücüsünü Miles'a verir ve cihazın yeniden etkinleştirilmesi durumunda şehri yok edebileceği konusunda uyarır. Spider-Man'in ölümünü dehşetle izleyen Miles, Prowler tarafından kovalanırken kaçar ve sonunda ondan kurtulur. Şehir Spider-Man'in ölümüyle yas tutarken, Miles onun mirasını onurlandırmaya ve yeni Spider-Man olmaya çalışır. Yeni kazandığı yeteneklerini deneyen Miles, yanlışlıkla sürücüyü bozar. Spider-Man'in mezarında, Miles başka bir boyuttan gelen daha yaşlı ve yıpranmış bir Spider-Man olan Peter B. Parker ile tanışır. Onunla tanıştığında, Miles'ın "zehir-patlama" adı verilen biyo-elektrik patlamaları yayma yeteneğini keşfeder.

Peter, karşılığında Miles'ı eğitmeyi ve yeni bir sürücü oluşturmak için veri çalmada yardım etmeyi kabul eder. Fisk'in araştırma tesisine sızarlar ve Miles'ın görünmez olma gücüne sahip olduğunu keşfederler. Laboratuvarda ve çevresinde Olivia Octavius tarafından kovalanırken, Miles ve Peter, başka bir boyuttan gelen Spider-Woman Gwen Stacy tarafından kurtarılırlar. Ardından, ölen Spider-Man'in halası May Parker'ı ziyaret ederler, burada başka boyutlardan gelen diğer Spider-insanlar - Spider-Man Noir, Peni Parker ve Spider-Ham - de dahil olmak üzere, bozulmaktadır. Miles, diğerlerinin evlerine dönmesine izin vermek için çarpışma cihazını devre dışı bırakmayı teklif eder, ancak sorgulandıktan ve test edildikten sonra deneyiminin yetersiz olduğunu söylerler.

Filme Yorum Yaz