Biri beni durdursun! Maske

Madendeki Çocuklar izle

-

Wicked Little Things

5.7/ 10
1 1

Madendeki Çocuklar filminin bilgileri Wicked Little Things

5.7
Madendeki Çocuklar 5.7 Dublaj & Altyazı 2006 1080p
Film Süresi

94 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriFantastik FilmlerKorku Filmleri Yönetmen

Ferne Cassel

Oyuncular

Lori Heuring, Scout Taylor-Compton, Chloë Grace Moretz, Geoffrey Lewis, Ben Cross, Julie Rogers, Michael McCoy, Velizar Binev, Martin McDougall, Chris Jamba

Ölümcül bir hastalığın pençesinde kaybettiği eşi ardında ağır bir borç yükü bırakarak ebediyete intikal edince, Karen Tunny hayatının en zorlu dönemine girer. İki kızı Sarah ve Emma ile birlikte, ekonomik sıkıntılar içinde, son çare olarak kocasının çocukluğunu geçirdiği ve miras kalan, ıssız bir dağ evine taşınmak zorunda kalır. Yıllardır insan eli değmemiş, yıkık dökük bu evde yaşamak, başta küçük kızlar için olmak üzere aileyi tedirgin etse de, Karen’in önünde başka bir seçenek yoktur.

Dağ evi, uzun yılların ihmali ve bozulmuş doğasıyla, karanlık ve ürpertici bir atmosfere sahiptir. Soğuk duvarlar, gıcırdıyan zeminler ve unutulmuş eşyalar, geçmişin gölgelerini barındırmaktadır. Karen ve kızları, yaşam mücadelesi verirken, bu eski evin içinde ve çevresinde yeni bir hayat kurma umuduyla her günü bir öncekinden daha cesur adımlarla karşılar. Ancak bu ev, onları sadece maddi zorluklarla değil, aynı zamanda geçmişin hüzünlü anıları ve belki de çözülmemiş gizemleriyle de yüzleştirecektir. Karen, kızlarına daha iyi bir gelecek sunabilmek için bu evin ve doğanın içinde saklı olan sırları keşfetmek zorundadır.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
Joakim Karud avatar
Joakim Karud Film Gurusu
24.12.2023
Rica ederim. Birkaç film daha var, onları da yazacağım.
admin avatar
Admin Administrator
24.12.2023
merhaba hata düzeltildi.. teşekkürler geri bildiriminiz için
Joakim Karud avatar
Joakim Karud Film Gurusu
24.12.2023
Admin Film için “Türkçe Dublaj” yazılmış. Ama film altyazılı bilgilendirme amaçlı yazıyorum. İyi çalısmalar.