Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Mesajınız var izle

-

You've Got Mail

6.7/ 10
1 1

Mesajınız var filminin bilgileri You've Got Mail

6.7
Mesajınız var 6.7 Dublaj & Altyazı 1999 1080p
Film Süresi

119 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Nora Ephron

Oyuncular

Tom Hanks, Meg Ryan, Greg Kinnear, Parker Posey, Jean Stapleton, Steve Zahn, Heather Burns, Dave Chappelle

Film, 1998 yılında Nora Ephron tarafından yazılmış ve yönetilmiştir. Başrollerde Tom Hanks ve Meg Ryan yer almaktadır. İşte "You've Got Mail" filminin özeti:

Joe Fox (Tom Hanks) New York'ta büyük bir kitap marketleri zinciri olan "Fox Books"un sahibidir. Bu zincir, küçük yerel kitapçıları yok etmekte ve kitap alışverişini daha hızlı ve uygun fiyatlarla sunmaktadır. Kathleen Kelly (Meg Ryan) ise New York'ta bağımsız bir kitapçı olan "The Shop Around the Corner"ın sahibidir. Kathleen, kitapların büyülü dünyasına duyduğu sevgiyi ve bağlılığıyla bilinir.

Joe ve Kathleen, birbirlerini tanımadan önce internette rastgele bir sohbet odasında karşılaşırlar. İnternet sohbetlerinde, ikisi de kimliklerini gizler ve birbirlerine "NY152" ve "Shopgirl" takma adlarıyla hitap ederler. İnternet üzerinden başlayan bu arkadaşlık, zamanla daha derin duygusal bağlara dönüşür.

Ancak işler karmaşıklaşır, çünkü Joe, aslında Kathleen'ın işyerini yok etmekle görevli olan Fox Books'un sahibidir. Kathleen ise Fox Books'un rakibi olarak hayatta kalmaya çalışmaktadır. İkisi de birbirlerinin kimliklerini ve gerçek işlerini bilmemektedir.

Film, Joe ve Kathleen'ın internetteki ilişkileri ile gerçek dünyada karşı karşıya geldiklerinde yaşadıkları duygusal çatışmaları ve karmaşıklıkları konu alır. Aynı zamanda kitapçılık dünyasının büyüsünü ve insan ilişkilerini ön plana çıkarır.

"You've Got Mail," romantizm, komedi ve kitapların büyüsünü bir araya getiren keyifli bir film olarak tanınır. Tom Hanks ve Meg Ryan'ın kimyaları ve Nora Ephron'un yönetmenliği ile dikkat çeker. Film, modern bir "Çalışan Çıkarları" (The Shop Around the Corner) uyarlamasıdır ve klasik bir aşk hikayesini günümüz teknolojisi ile harmanlar.

Filme Yorum Yaz