"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Çelik Manolyalar izle

-

Steel Magnolias

7.0/ 10
1 1

Çelik Manolyalar filminin bilgileri Steel Magnolias

7.2
Çelik Manolyalar 7.2 Dublaj & Altyazı 1989 1080p
Film Süresi

119 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriDram FilmleriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Julie Weiss

Oyuncular

Sally Field, Dolly Parton, Shirley MacLaine, Daryl Hannah, Olympia Dukakis, Julia Roberts, Tom Skerritt, Sam Shepard, Dylan McDermott, Kevin J. O'Connor

"Çelik Manolyalar," güzellik salonunun etrafında bir araya gelen bir grup kadının dostluklarını ve yaşamlarını konu alan dokunaklı bir hikayeyi anlatan bir film veya tiyatro oyunudur. Hikaye, 1980'lerde Louisiana'da geçmektedir ve kadınların kocaları veya ilişkileriyle ilgili sorunlar yaşadığı bir dönemde odaklanır.

Bu kadınlar, birlikte güzellik salonunda vakit geçirirler ve burada yaşamlarının farklı yönlerini tartışırken dedikodu yaparlar. Her biri kendi kişisel zorluklarıyla başa çıkmaya çalışırken, birbirlerine destek olurlar. Dedikodu, onların bu zorlu zamanlarda bir arada kalmasını ve birbirlerine destek olmalarını sağlayan bir bağ oluşturur.

Film veya tiyatro oyunu, kadın dostluğunu, dayanışmayı ve yaşamın zorluklarına karşı nasıl başa çıkılabileceğini anlatan sıcak bir hikaye sunar. Dedikodu, bu kadınların birbirleriyle daha yakın bağlar kurmalarına yardımcı olan bir iletişim aracı olarak işlev görür.

Daha fazla detay veya özet isterseniz, lütfen belirli bir sahne veya karakter hakkında sormak istediğiniz soruları paylaşın.

Filme Yorum Yaz