Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

Gorgeous izle

-

Boh lei chun

6.3/ 10
1 1

Gorgeous filminin bilgileri Boh lei chun

6.0
Gorgeous 6.0 Türkçe Altyazı 1999 1080p
Film Süresi

121 Dakika

Ülke

Hong Kong

KategoriAksiyon FilmleriKomedi FilmleriMacera FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Vincent Kok

Oyuncular

Jackie Chan, Shu Qi, Tony Leung Chiu-wai, Emil Chau, Richie Jen, Ken Lo, Sung-Young Chen, Elaine Jin

Gorgeous (Boh lei chun)1999 yapımı bir Hong Kong aksiyon filmidir. Film, Wong Jing tarafından yazılmış ve yönetilmiştir. Başrollerde Ekin Cheng, Kelly Lin, Jordan Chan ve Cecilia Cheung yer almaktadır.

Hikaye, başarılı bir soyguncu olan Jimmy (Ekin Cheng) etrafında dönmektedir. Jimmy, hem yetenekli hem de yakışıklı bir soyguncudur. Bir soygun sırasında, ona amansız bir polis memuru olan Tat (Kelly Lin) tarafından yakalanır. Ancak, Tat, Jimmy'nin suç dünyasındaki tehlikeli rakibi olan Kong (Jordan Chan) tarafından tehdit edilir.

Jimmy ve Tat arasında ilginç bir ilişki gelişirken, Jimmy'nin eski sevgilisi olan Mona (Cecilia Cheung) da hikayeye dahil olur. Film, aksiyon, komedi ve dramatik unsurları bir araya getirirken, karakterler arasındaki ilişkileri ve entrikaları da işler.

Gorgeous çekici karakterleri, aksiyon sahneleri ve duygusal derinliğiyle tanınır ve Hong Kong sinemasının ilgi çekici örneklerinden biridir.

Filme Yorum Yaz