Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Altın Parmak izle

-

Goldfinger

7.7/ 10
1 1

Altın Parmak filminin bilgileri Goldfinger

7.3
Altın Parmak 7.3 Türkçe Dublaj 1964 1080p
Film Süresi

110 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

John Barry

Oyuncular

Sean Connery, Gert Fröbe, Honor Blackman, Harold Sakata, Shirley Eaton, Tania Mallet, Bernard Lee, Martin Benson, Cec Linder, Austin Willis

Altınparmak - Goldfinger James Bond Serisi Filminin konusu ise 

Çok güçlü ve variyetli bir işadamı Auric Goldfinger, Grand Slam adını verdiği bir operasyon düzenlemeye çalışmaktadır. Dünya ekonomisinin can ucunda kalbi sayılan ve bütün ülkelerin altın rezervlerinin depo edildiği ve askeri bir üs tarafından korunan Fort Knox€™u yağmalamak için bir ekip oluşturacaktır.

Onuun bu girişimlerini engellemek için ise görevi, İngiliz Gizli Servisi€™nden 007 kodlu ajan James Bond€™a verilmiştir. Bond, kendisine tahsis edilen üstün özellikli Aston Martin marka bir arabanında  yardımı ile  Goldfinger€™ın peşine düşecektir. Bond€™un önünde aşması gereken bir çok engel vardır bunların en başında ise Goldfinger€™ın adamlarından öldürücü şapkasıyla dilsiz uşağı Oddjob, güzel Jill Masterson ve seksi pilot Pussy Galore vardır..

Bond serisinin en iyi filmi olduğu da söylenen bu filmde da görülen Goldfinger, James Bond konseptinin tüm yönlerinin yansıtmış olduğu bir filmdir. .

Filmizlex iyi seyirler diler. 

Filme Yorum Yaz