Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

İnsan İki Kere Yaşar izle

-

You Only Live Twice

8.4/ 10
1 1

İnsan İki Kere Yaşar filminin bilgileri You Only Live Twice

6.8
İnsan İki Kere Yaşar 6.8 Türkçe Dublaj 1969 1080p
Film Süresi

117 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Lewis Gilbert

Oyuncular

Sean Connery, Akiko Wakabayashi, Mie Hama, Tetsurô Tanba, Teru Shimada, Karin Dor, Donald Pleasence, Bernard Lee

İnsan İki Kere Yaşar filminin kısaca özeti ise;

1967 yapımı James Bond filmi İnsan İki Kere Yaşar, Ian Fleming'in aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Film, Bond'un düşmanları tarafından öldürüldüğü düşüncesiyle kılık değiştirerek Japonya'ya gider ve burada kötü niyetli bir suç örgütünü durdurmak için mücadele eder.

Filmin açılışı, bir Amerikan uzay mekiğinin Japon balıkçı tekneleri tarafından havada yakalanmasıyla başlar. Olayın ardından dünya ülkeleri arasında bir kriz yaşanmaktadır. Bir sonraki sahnede, Bond'un uçakta uykuda olduğu ve uçak düşerken kendisini paraşütle atarak kurtardığı görülür. Daha sonra, M'in ofisinde Bond'u gizli görevine gönderen M ve diğer MI6 görevlileri ile bir toplantı gerçekleştirilir.

Bond, bir uzay kapsülünün kaybolmasından sorumlu tutulan Japonlarla çalışan bir Amerikan ajanı olarak kılık değiştirir. Tokyo'da, Bond, Tiger Tanaka adında bir Japon ajanla tanışır ve suç örgütünün lideri Ernst Stavro Blofeld'i durdurmak için bir plan yaparlar. Bond, Blofeld'in bir volkanik kraterdeki gizli üssünü keşfeder ve burada uzay kapsülünün yer aldığını öğrenir.

Bond, kapsülü ele geçirmek için üssü ele geçirir ve Blofeld ile yüzleşir. Blofeld, birkaç kadın ajanın yardımıyla Bond'u esir alır ve onu öldürmek için bir cihaza bağlar. Ancak Bond, kadın ajanların yardımıyla kendisini kurtarır ve Blofeld'i öldürür. Sonunda, Bond ve Tanaka, Japonya'nın onurunu kurtardıkları için Japon hükümetinden ödül alırlar.

İnsan İki Kere Yaşar, James Bond serisinin en ikonik filmlerinden biridir ve Bond karakterinin popülerliğini artırmıştır. Filmde, Bond'u canlandıran Sean Connery'nin performansı ve Japonya'nın egzotik mekanları dikkat çekmektedir. Ayrıca, filmin tema müziği de ünlüdür ve Bond serisinin en sevilen müziklerinden biridir.

Filmizlex farkı ile 4K ve 1080P olarak izleyebilirsiniz. Filmizlex farkı ile daha bir çok yerli ve yabancı filme ulaşabilrsiniz. Filmizlex ailesi iyi seyirler diler...

Filme Yorum Yaz