Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

Beni Seven Casus izle

-

The Spy Who Loved Me

7.0/ 10
1 1

Beni Seven Casus filminin bilgileri The Spy Who Loved Me

7.0
Beni Seven Casus 7.0 Türkçe Dublaj 1977 1080p
Film Süresi

125 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Lewis Gilbert

Oyuncular

Roger Moore, Barbara Bach, Curd Jürgens, Richard Kiel, Caroline Munro, Walter Gotell, Geoffrey Keen, Bernard Lee

Beni Seven Casus filminin kısaca özeti ise;

"Beni Seven Casus", 1977 yılında gösterime giren ve James Bond serisinin 10. filmidir. Filmde James Bond karakteri Roger Moore tarafından canlandırılmıştır. Konusu ise şöyledir:

Dünya denizaltı filosundan birinin kaybolması ve Sovyet denizaltı filosundan da benzer şekilde bir kaybolma yaşanması, iki dünya gücü arasında büyük bir gerilim yaratır. İki ülke arasında savaşın eşiğinde olmaları, her iki tarafı da kayıplar vermekten korkutan bir durum yaratır.

Bu sırada, James Bond Mısır'da tatildeyken bir Rus ajanı olan Anya Amasova ile tanışır. Ancak daha sonra Anya, Bond'un bir İngiliz ajanı olduğunu öğrenir ve iki ajan da düşmanca bir tavır alır. Ancak, iki tarafın da ortak bir düşmana karşı mücadele vermesi gerektiğinde birlikte çalışmak zorunda kalırlar.

Bond ve Amasova, kaybolan denizaltıların arkasındaki gizemi çözmek ve dünya barışını korumak için birlikte çalışırlar. Onları bekleyen tehlikeler arasında kötü niyetli bir iş adamı olan Stromberg ve onun devasa denizaltı gemisi Liparus vardır. Bond ve Amasova, tüm engellere rağmen hayatta kalmaya ve dünyayı felaketten kurtarmaya çalışırlar.

"Beni Seven Casus", aksiyon, macera ve casusluk ögelerini bir arada kullanarak seyircileri heyecanlandırmayı başaran bir film olarak değerlendirilir. Film, eleştirmenler tarafından da genellikle olumlu eleştiriler almıştır.

Filmizlex ile keyifli seyirler dileriz.

Filme Yorum Yaz