Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

Altın Göz izle

-

GoldenEye

7.2/ 10
1 1

Altın Göz filminin bilgileri GoldenEye

7.2
Altın Göz 7.2 Türkçe Dublaj 1995 1080p
Film Süresi

130 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Martin Campbell

Oyuncular

Pierce Brosnan, Sean Bean, Izabella Scorupco, Famke Janssen, Joe Don Baker, Judi Dench, Robbie Coltrane, Tchéky Karyo

Altın Göz - GoldenEye James Bond Serisinin özeti ile şöyle 
 
Bir Rus Komutan, Xenia adlı güzel ve alımlı kadının da yardımıyla çok güçlü bir prototip helikopter çalıp kaçmayı başaracaktır.
 
Kısa süre geçmeden  helikopterin de yardımıyla General Ourumov ve Xenia, Rusya€™da gizli bir radar üssünü ateş altıan alarak imha eder ve orada bulunan tüm askerleri öldürür .Goldeneye  isimli bu silahın kumandasınıda ele geçirmeyi başaracaktır. James Bond, radar üssünden tek kurtulan kişi olan güzel bilgisayar programcısı Rus güzeli Natalya€™nın da kendisine yardım etemesi ile , Ourumov'u durdurmak, bu gizli ve çok gülçü olan  silahı ele geçirmek ve bu işin perde arkasında kimin olduğunu çözmek için görevlendirilir.

Fakat , bu sefer James Bond€™un karşısında daha öncekilerden de güçlü bir özel düşmanı olacaktır.r. Alec Trevelyan adlı eski bir MI5 ajanıdır, ona arkasını dönen ülkesinden intikam almak amacı ile bu silahı ele geçirmiştir.
 
Filmizlex iyi seyirler diler.. 
Filme Yorum Yaz