"Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir." Into the Wild (2007)

Muhteşem Yedili izle

-

The Magnificent Seven

6.4/ 10
1 1

Muhteşem Yedili filminin bilgileri The Magnificent Seven

6.9
Muhteşem Yedili 6.9 Dublaj & Altyazı 2016 1080p
Film Süresi

132 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Antoine Fuqua

Oyuncular

Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D'Onofrio, Lee Byung-hun, Manuel Garcia-Rulfo, Martin Sensmeier, Haley Bennett

Rose Creek adlı küçük bir kasabanın halkı, kasabanın zalimce yöneten Bartholomew Bogue adlı sanayici tarafından ezilmektedir. Artık bu zulme dayanamayan halk, kasabalarını kurtarmak için bir araya gelme kararı alır. Kendilerini koruyabilecek yedi silahlı adam arayışına girerler.

Tehlike altındaki kasaba için bir umut ışığı olarak gelen yedi silahşör, her biri farklı becerilere sahip olan cesur ve yetenekli kişilerden oluşur. Bu ekip, Bartholomew Bogue'un zulmüne karşı kasabayı savunmak için güçlerini birleştirir. Her bir silahşörün geçmişinde farklı hikayeler ve beceriler vardır. Kimisi ödül avcısı, kimisi kumarbaz, kimisi de kiralık katildir. Ancak hepsi aynı amaç uğruna bir araya gelir: Rose Creek'i özgürleştirmek.

Muhteşem Yedili, Rose Creek kasabasının kaderini değiştirmek için cesurca savaşan bu yedi silahşörün hikayesini anlatırken, aksiyon dolu sahneler ve karakter derinliği ile dikkat çeken bir Western filmidir.

Filme Yorum Yaz