Erkek arkadaşın senin gelir kaynağın olmamalı. Canım bu bir ilişki, iş fırsatı değil. Para Avcısı

Spectre izle

-

Spectre

6.8/ 10
1 1

Spectre filminin bilgileri Spectre

6.8
Spectre 6.8 Türkçe Dublaj 2015 1080p
Film Süresi

148 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Sam Mendes

Oyuncular

Daniel Craig, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Monica Bellucci, Ben Whishaw, Naomie Harris, Dave Bautista

Spectre filminin kısaca özeti ise;

Spectre, 2015 yapımı bir James Bond filmidir ve James Bond rolünde Daniel Craig'in dördüncü filmidir. Film, Bond'un geçmişinden gelen bir mesajla başlar ve onu SPECTRE adlı bir organizasyonla karşı karşıya getirir. Bond, SPECTRE'nin lideri olan gizemli bir adam olan Franz Oberhauser'i ortaya çıkarmak ve dünya barışını korumak için harekete geçer.

Bond, önceki filmlerde de yer alan M, Q ve Moneypenny gibi tanıdık karakterlerle birlikte çalışırken, yeni Bond kızı Madeleine Swann ile de tanışır ve onunla bir ilişki geliştirir. Bu sırada, SPECTRE'nin planları, dünya barışını tehdit eder ve Bond, organizasyonun kötü niyetli lideriyle yüzleşmek için ölümcül bir görev üstlenir.

Spectre, yüksek bütçeli sahneleri, aksiyon dolu çatışma sahneleri, harika bir hikaye anlatımı ve Daniel Craig'in dikkat çekici performansı ile bir James Bond klasiği olarak kabul edilir. Film, Bond'un kökenine bir gönderme yaparken, önceki filmlere de göndermeler yapar ve James Bond hayranları için oldukça keyifli bir deneyim sunar.

Filmizlex ile keyifli seyirler dileriz.

 

Filme Yorum Yaz