Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Thor: Karanlık Dünya izle

-

Thor: The Dark World

6.5/ 10
1 1

Thor: Karanlık Dünya filminin bilgileri Thor: The Dark World

6.5
Thor: Karanlık Dünya 6.5 Dublaj & Altyazı 2013 1080p
Film Süresi

115 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriAksiyon FilmleriFantastik FilmlerMacera Filmleri Yönetmen

Kim McGarrity

Oyuncular

Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Christopher Eccleston, Jaimie Alexander, Zachary Levi, Ray Stevenson, Tadanobu Asano, Idris Elba

"Thor: Karanlık Dünya" (Thor: The Dark World), 2013 yılında çıkan bir Marvel Sinematik Evren filmidir. İşte filmin özeti:

Film, ilk "Thor" filminin olaylarından sonraki olayları konu alıyor. Thor, Asgard'a dönmüş ve dünyada Jane Foster'ı bırakmıştır. Ancak evreni tehdit eden güçlü bir düşman olan Malekith, karanlık bir madde olan Aether'i ele geçirerek yeniden ortaya çıkar. Aether, evrenin dengesini tehlikeye atan bir güçtür.

Jane Foster, Aether'i keşfeder ve bu madde onu etkiler. Thor, Jane'i korumak ve Malekith'i durdurmak için tekrar dünyaya gelir. Ancak Malekith'in güçlü ordusuyla başa çıkmak zorundadırlar. Thor, kardeşi Loki'nin yardımını da alır, ancak Loki'nin kendi amaçları vardır.

Film, Thor'un evreni ve sevdiklerini koruma mücadelesini, aynı zamanda aşkı ve fedakarlığı konu alıyor. Büyük çarpışmalar, görsel efektler ve fantastik öğelerle dolu bir aksiyon-macera filmidir.

"Thor: Karanlık Dünya," Marvel Sinematik Evren'in bir parçası olarak gelir ve Thor'un maceralarını devam ettirir.

Filme Yorum Yaz